
Vi hjælper dig med at vælge kogeplade.
Læs vores købsguide inden du køber kogeplade. Se nærmere på induktion og glaskeramik – og find den model, der passer bedst til din madlavningsbehov og køkkenindretning.
Almindelige spørgsmål om kogeplader
Forskellen ligger i opvarmningsteknologien. En induktionskogeplade varmer kun selve kogegrejet op ved hjælp af magnetisme, og det giver hurtigere og mere energieffektiv opvarmning. En glaskeramisk kogeplade bruger traditionelle varmeelementer under glaspladen, og derfor bliver både kogeplade og kogegrej varmt. Induktionskogeplader fungerer kun med magnetisk kogegrej, mens alle typer af gryder og pander kan bruges på en glaskeramisk kogeplade.
¹Resultaterne kan opnås på alle AEG induktionskogeplader i serie 3000-9000 (undtaget TotalFlex). Målt internt i sammenligning med elektriske glaskeramiske kogeplader (HK834060XB) ved at koge 1,5 liter vand på 180 mm kogezoner.
²Interne tests viser at kogning af vand på fuld effekt i 20 sekunder længere tid end nødvendigt uden en kogesensor svarer til at oplade telefonbatteri på 4 500 mAh.
³Baseret på eksterne tests, sammenlignet med vores standardkogeplade uden speciel behandling eller belægning.