Produktfordele

AEG - Komfur - 40016VL-WN

Ensartede resultater med erfaring fra de professionelle

Stort MaxiKlasse™-ovnrum, kombineret med keramisk kogesektion, indeholder professionel teknologi og funktioner til enestående madlavningsresultater.

Ekstra stort ovnrum så du let kan følge tilberedningsprocessen.

Denne avancerede ovn har et XXL stort ovnrum og en låge helt i glas, så du kan følge madens tilberedning perfekt i ovnen.

Ydeevne, du kan stole på – år efter år

Denne keramiske kogeplade er bygget til at opfylde vores standarder. Den vil derfor opfylde alle dine gastronomiske krav – år efter år.

Gør hvert hjørne i din ovn rent - også over grillen

Denne ovn er designet til at du kan rengøre din ovn endnu mere grundigt. Grillelementet kan vippes ned, så du får fri adgang til ovnloftet.

Enkel at gøre rent

Glasoverfladen på denne keramiske kogesektion betyder, at du har en plan overflade at gøre rent. Her er ingen kringlede kroge som kan besværliggøre rengøringen af spild og stænk fra tilberedningen.

AEG - Komfur - 40016VL-WN

En glat overflade til effektiv rengøring

Pop-ud knapperne på dette komfur kan trykkes ind så du får en plan overflade der letter rengøringen. Knapperne kan også trykkes ind under madtilberedningen, og du undgår derved at fedtstænk m.v. sætter sig på knapperne.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne til at starte din anmeldelse. Som tak får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Review & Win

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind og skriv en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail og verifier din anmeldelse.

image over a kitchen

Andre produkter

AEG - Komfur - CIB6400ACW
Induktionskomfur 60 cm med katalyse delvis selvrens

Induktionskomfur i hvid med pop-ud knapper for betjening af både ovn og kogeplade. Komfuret er udstyret med markedets største bageplader, rengøring sker med delvist selvrensende katalyse og er med rengøringsvenlig låge, der kan skilles ad uden brug af værkt...

AEG - Komfur - CCS6661ABM
Glaskeramisk komfur 60 cm med clean emalje og PlusSteam funktion

SteamBake keramisk komfur i stål med betjening via pop-ud knapper af både ovn og kogeplade. Stort ovnrum med den unikke hullede AirDry plade, særligt god til tilberedning af frosne pommes frites samt madlavningstermometer til brød, kager og alle typer kød. ...

AEG - Komfur - CCB6400ACW
Glaskeramisk komfur 60 cm med katalyse delvis selvrens

Hvidt glaskeramisk komfur med 4 kogezoner hvoraf 2 er udvidelige samt rengøringsvenlig betjening med pop-udknapper. Stort ovnrum med teleskopiske OptiFlex™ skinner, som er flytbare, og giver mulighed for brug af både høje fade og fade af forskellig størrels...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi forenkler serviceprocessen for dig

Registrér dit produkt fra AEG - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb samt til servicebookninger.

 

Registrér dit produkt