Produktfordele

Diskret indbygningsdesign

Denne diskrete emhætte, som skjules i køkkenelementerne over kogesektionen, ses kun, når den er i brug. Den trækkes problemfrit ud for at aktivere emfanget under madlavningen og skubbes ind igen, når den ikke er i brug.

AEG - Udtræksemhætte - DPB5651M

Nyd lyset i længere tid

Oplev fordelene ved LED-belysning. Klart og kraftigt er det den perfekte belysning over en kogesektion. LED-belysning holder længe og er energieffektiv.

AEG - Udtræksemhætte - DPB5651M

En emhætte du kan stole på

Rens luften i køkkenet med denne effektive emhætte. Dens driftssikre motor hjælper effektivt med at reducere og fjerne eventuelle lugte fra madlavningen.

Bedre filtrering. Endnu længere

Det supereffektive kulfilter fra AEG sikrer suveræn ydeevne. Det filtrerer lugte mere effektivt og skal ikke skiftes. Når det er brugt, kan det fornys i ovnen. Nyd et friskere køkken endnu længere. Fås som tilbehør.

AEG - Udtræksemhætte - DPB5651M

Ren luft med mindre energi

En stærk motor med lavt energiforbrug betyder, at emhætten er driftssikker og fjerner køkkenlugte effektivt.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne til at starte din anmeldelse. Som tak får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Review & Win

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind og skriv en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail og verifier din anmeldelse.

image over a kitchen

Andre produkter

AEG - Udtræksemhætte - DPB5651W
Udtræksemhætte 60 cm

60 cm udtræksemhætte uden front til indbygning i overskab. Mulighed for komplet integration med øvrige skabsfronte i køkkenet, hvis dette ønskes. Hvid løs front medfølger. 3 sugestyrker og godt arbejdslys over kogepladen med LED belysning. Betjenes med tryk...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi forenkler serviceprocessen for dig

Registrér dit produkt fra AEG - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb samt til servicebookninger.

 

Registrér dit produkt