Produktdetaljer

Frisk luft i dit køkken. 6000 ExtractionTech emhætten har en kraftig, effektiv motor, som gør, at du kan rense dit køkken for røg og luft efter madlavning uden at vente. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

AEG - Integreret - DPB5651W

Frisk luft i dit køkken

6000 ExtractionTech emhætten har en kraftig, effektiv motor, som gør, at du kan rense dit køkken for røg og luft efter madlavning uden at vente.

Ren luft. Hurtigere.

Denne emhætte renser hurtigt køkkenet for mados. Takket være den avancerede emhættes effektive og kraftfulde motor.

AEG - Integreret - DPB5651W

LED lys for en mere rafineret madlavning.

Vores LED lys bruger langt mindre energi end andre lys, og har en meget længere levetid. Og de giver en fantastisk belysning så du ser flere detaljer under madlavning.

Maksimal filtrering, igen og igen

Et yderst velfungerende filter, som fanger og fjerner fedt og lugte under madlavningen. Det aftagelige filter kan komme i opvaskemaskinen og sikre, at din emhætte altid er effektiv.

Emhættens indstillinger. På forlangende. Med mekanisk betjening

Innovativ mekanisk betjening gør det nemmere at justere emhættens funktioner. Få fuldt styr på madlavningen fra justering af blæserhastighed til lysindstillinger.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund