MY AEG APP

MY AEG APP

Nu behøver du ikke længere at google efter den bedste måde at gøre dit tøj rent på, eller hvordan du skal forstå vaskeanvisningerne. Mød My AEG appen. Tilslut produkterne til appen for en smartere og hurtigere måde til suveræn pleje. Teknologien kan behandle op til 48 typer stof og 40 typer pletter effektivt. Den er intuitiv. Den er øjeblikkelig. Det er personlig tøjpleje – det hele fra din smartphone. 

DOWNLOAD

DEN SMARTE MÅDE AT PLEJE PÅ

Vask og tør ikke kun dit tøj - plej det. Vælg tøjtype, farve og hvor beskidt tøjet er ved hjælp af appen, så vil appen My AEG anbefaler det bedste program og automatisk sende det til din vaskemaskine. Det er den smarte måde at pleje dit tøj på. Brug den intuitive Care Advisor til at få dit tøj til at føles som nyt endnu længere, og den giver ekspertpleje ved altid at anbefale det bedste program til dit tøj.

GØR DIN VASKETØJSOPLEVELSE HELT PERSONLIG

Skræddersy og gør din vasketøjsoplevelse helt personlig. Gem dine favoritindstillinger inklusiv brugertilpassede Care Advisor-programmer ved hjælp af My Favourites. Gem op til 6 vaske- og 6 tørreprogrammer for hurtig adgang. Spar tid ved at rengøre det tøj, du går med regelmæssigt, med kun ét klik.

AEG's 9000-serie af tilsluttede vaskemaskiner benytter banebrydende SoftWater-teknologi til at fjerne urenheder i vandet, som kan være hårde ved tøjet. Den blide tøjpleje betyder, at sort holder sig sort, og friske farver stadig ser ud som den dag, du købte tøjet.

Vov at tørre tøj, du aldrig havde drømt om at komme i tørretumbleren med AEG’s 8000-serie af tilsluttede tørretumblere. Vores Woolmark-godkendte tørretumblere leveres med vores unikke AbsoluteCare® System. Dine bluser holder form og tekstur, og der er ingen risiko for, at de krymper.

HAV ALTID STYR PÅ DET HELE

Brug appen My AEG til at starte din vask og tjekke dens status, hvor som helst i hjemmet.
Vælg dit foretrukne vaskeprogram i appen, og vælg wi-fi-symbolet. Det vil aktivere funktionen for Fjernstart. Under programmet viser appen statussen på overvågningsskærmen og giver dig besked, når programmet er afsluttet. Med appen My AEG har du hele tiden styr på dit vasketøj.

TØRRETUMBLING

Vasken er kun det halve af dejligt nyvasket tøj, korrekt tørring af tøjet er også en vigtig del af plejen af dit tøj. Appen My AEG fungerer lige så godt til din tørretumbler. Brug Care Advisor til programvalg afhængigt af dine behov. Gem dine favoritprogrammer med My Favourites, og kontrollér din tørretumbler,  hvor som helst fra i dit hjem.

GUIDE TIL VASKESYMBOLER

Nu behøver du aldrig mere at blive forvirret pga. af et vaskesymbol. Care Advisor i appen MyAEG kan omsætte symbolerne på dine vaskemærker til faktiske programmer i din vaskemaskine eller tørretumbler. Du skal ganske enkelt vælge de symboler, du ser på vaskemærket, så vælger og sender appen det optimale program til dit produkt. Personlig tøjpleje – det hele fra din smartphone.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til appen My AEG, vores tilsluttede produkter eller har du brug for hjælp til at oprette forbindelse i dit wi-fi-netværk? Se vores Ofte stillede spørgsmål for at få svar på de mest almindelige spørgsmål. Kom godt i gang med appen My AEG og dit tilsluttede produkt. Download vores Lynvejledning, og bliv tilsluttet.

Tjekliste

  • Apple: Telefon eller tablet. Mindst iOS 8.0 eller nyere
  • Android: Telefon eller tablet: Mindst Android 4.0.3 eller nyere
  • Wi-fi: 802.11 b/g/n ved 2,4 GHz med WEP, WPA eller WPA2 AES/TKIP med internetforbindelse.
  • Sørg for, at signalstyrken er kraftig nok på det sted, hvor produktet skal installeres.
  • Hvis det er langt væk fra wi-fi-routeren, kan det være nødvendigt med en netværksforlænger.