Produktdetaljer

9000 Series KOMBI SensiDry® vaske-/tørremaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme ProTex tromle. Maskinen har dampprogram og tørretumbler med varmepumpeteknologi, der sikrer en skånsom tørring ved lavere temperatur, samt WiFi med My AEG Care app. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

AEG - Vaske-tørremaskine - L9WDG165C

Det er din fuldendte garderobevogter.

ÖKOKombi vaske-/tørremaskinen med SensiDry®-teknologi tilpasser systemet til forskellige typer tekstiler, om det er silke, uld eller tøj til udendørs brug. Dens varmepumpeteknologi styrer temperaturer og tromlebevægelser for at sikre en jævn og ensartet vask og tørring. Hver gang.

AEG - Vaske-tørremaskine - L9WDG165C

LAVE TEMPERATURER FOR MERE EFFEKTIVITET OG BEDRE ØKONOMI

Vores vaske-tørremaskine med varmepumpe og SensiDry Technology®. ÖKOKombi udnytter sin viden om tøj til effektive og økonomiske programmer. Du sparer op 40 % energi og vand i hvert program sammenlignet med andre maskiner.

AEG - Vaske-tørremaskine - L9WDG165C

DUAL TEKNOLOGI FOR SKÅNSOM PLEJE

Vores DualSense teknologi tilpasser programmet, temperaturen og tromlebevægelserne efter tøjets fibre. Så du kan vaske og tørre alt tøj nænsomt på én gang. Vaske- og tørreprogrammerne er certificeret af Woolmark Blue og gør at selv uld med mærket "håndvask" sikkert kan vaskes og tørres. Et dedikeret vaske- og tørreprogram bevarer Outdoor tøjets fibre.

AEG - Vaske-tørremaskine - L9WDG165C

NÆSTE GENERANTIONS VASKERI. MED MY AEG CARE APP

Oplev tilpasset pleje ved at forbinde vaske-/tørremaskinen til My AEG Care app. Og gør brug af AEG's ekspertise overalt. Indstil skræddersyede programmer via app'en, få vaskeanbefalinger til dit tøj og bliv underrettet, når dit tøj er færdigt. Brugerdefineret tøjpleje lige ved hånden

AEG - Vaske-tørremaskine - L9WDG165C

TILPASSEDE PROGRAMMER FOR OPTIMAL VASK

ProSense Technology® justerer automatisk vaske- og tørretiden til mængden af vasketøj i tromlen. Det giver praktisk og økonomisk vask – sparer tid, energi og vand – både med lidt eller meget vasketøj.

AEG - Vaske-tørremaskine - L9WDG165C

FRA TØR TIL TØR PÅ KUN TRE TIMER

NonStop programmet vasker og tørrer op til 3 kg på kun tre timer. Det betyder, at tøjet er klar til at tage på med én perfekt tør-til-tør-proces. Den mest bekvemme måde at pleje dit tøj – uden at gå på kompromis.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund