Produktdetaljer

Energirigtig vaske-/tørremaskine til indbygning. Maskinen har stor kapacitet på hele 8 kg til vask og 4 kg til tør og er derfor ideel hvor pladsen er trang. Derudover har vaske-/tørremaskinen dampprogrammer og så er den Woolmark Blue certificeret. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere

Produktfordele

AEG - Vaske-tørremaskine til indbygning - L7WSK864C

Mød beskytteren af dit præstationstøj

AEG’s indbyggede 7000 vaske-tørremaskine integreres med vores andre produkter, kører stille og sikrer total pleje af sart tøj. DualSense tilpasser tromlens temperatur og bevægelse til hver fyldning ved at vaske og tørre dem i ét program. Minimerer behovet for kemisk rens og håndvask.

AEG - Vaske-tørremaskine til indbygning - L7WSK864C

Optimerede indstillinger til forskelligt stof med DualSense

DualSense-teknologi tilpasser automatisk programindstillingerne efter tøjets type. Det betyder, at tøjet vaskes og tørres med den helt rigtige temperatur og optimerede tromlebevægelser. Hver ting holder størrelse og form. Alt i ét program.

AEG - Vaske-tørremaskine til indbygning - L7WSK864C

Tilpassede programmer med ProSense teknologi

ProSense justerer automatisk vaske- og tørretider til mængden af vasketøj. Det sikrer optimal pleje af tøjet samt tids-, energi- og vandbesparelse. Sikrer den mest effektive tør-til-tør-proces.

AEG - Vaske-tørremaskine til indbygning - L7WSK864C

Hver tøjartikel genopfriskes med damp

Dampprogrammet genopfrisker tøjet uden behov for et helt program. Ved at tilføre damp i tromlen løsnes fibrene og folder, hvilket gør at behovet for strygning reduceres. Det forhindrer tøjet i at blive overvasket og får det til at se og føles bedre endnu længere.

AEG - Vaske-tørremaskine til indbygning - L7WSK864C

Vask og tør dit tøj på kun én time

Hav dit tøj gjort klar på kun én time med NonStop 60-Minutters-programmet. Det giver mulighed for hurtigt at vaske og tørre små mængder i ét program. Sikrer fuld bekvemmelighed uden at gå på kompromis med tøjplejen.

AEG - Vaske-tørremaskine til indbygning - L7WSK864C

En lydsvag maskine til et komfortabelt hjem

Den støjsvage vaskemaskine sikrer lave lydniveauer under et program. Minimerer afbrydelser og holder hjemmet komfortabelt.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyAEG og find alt, du har brug for, på ét sted. 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyAEG Reservedele og tilbehør Support
Man folding towels