Produktdetaljer

Verdens første løft-og-sæt-i. Bringer opvasken til dig. Opvaskemaskinen 9000 ComfortLift® revolutionerer opvask med verdens første løft-og-sæt-i-kurv. Denne avancerede mekanisme løfter underkurven op til en behagelig højde, hvor den er let at fylde og tømme.

Produktfordele

AEG - Integreret 45-60 cm - FSE83827P

Verdens første løft-og-sæt-i. Bringer opvasken til dig.

Opvaskemaskinen 9000 ComfortLift® revolutionerer opvask med verdens første løft-og-sæt-i-kurv. Denne avancerede mekanisme løfter underkurven op til en behagelig højde, hvor den er let at fylde og tømme.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSE83827P

ComfortLift® Nem opvask. Fuldt styr på opvasken

Denne verdensførende ComfortLift® hæver forsigtigt opvaskemaskinens nederste kurv til en behagelig højde. For nem isætning og tømning. Løfter opvasken til et helt nyt niveau.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSE83827P

Plads, du kan tilpasse efter behov, og praktisk rengøring med MaxiFlex

Med MaxiFlex skuffen er der plads til bestik og køkkengrej i mange størrelser og former, hvad enten det er stort eller besværligt formet. Fleksible skillevægge og maksimeret dybde sikrer, at du kan sætte tingene i, som du vil. Stort set alle genstande fyldes i og rengøres på én gang uden problemer.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSE83827P

Hurtigt overblik

Denne fuldt integrerede opvaskemaskine holder dig ajour med status på din opvask. En rød lysstråle på gulvet viser, at programmet stadig er i gang. Når det er færdigt, bliver lysstrålen grøn. Enkelt og effektivt.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSE83827P

SatelliteClean®. Effektiv opvask. Uden brug af ekstra vand

Selv tætpakket eller større service vaskes grundigt rent med SatelliteClean®. Den innovative spulearm garanterer rengøring ud i alle hjørnerne. Tre gange bedre spuledækning sikrer fantastiske resultater på alle overflader.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund