
Køleskabe hvor design møder funktion
Grundlaget for god mad begynder med friske råvarer. Vores køleskabe er designet til at bevare råvarernes kvalitet – med jævn temperatur, kølezoner ohg fleksibel opbevaring skabes det optimale miljø til alt fra friske grøntsager til eksklusive oste. For mere smag, mindre spild – og et køkken hvor form møder funktion.

Optimal luft cirkulation. Friske råvarer.

Fleksibel opbevaring. Tilpasset efter dine behov.

Designet til at passe til dit køkken. Uanset stil.
Find det rigtige køleskab til dit køkken
Når man skal vælge køleskab handler det om mere end størrelse og design. Det gælder om at finde en model som passer til dine behov, din stil i køkkenet og ikke mindst din livsstil. Vores købsguide hjælper dig med at finde det rigtige køleskab, uanset om du vil have et integreret eller fritstående køleskab, som forlænger madvarernes holdbarhed.
Almindelige spørgsmål om køleskabe
Fødevarestyrelsen anbefaler at temperaturen i køleskabet ligger på +4 °C – et optimalt niveau til at bevare madens friskhed, bremse bakterievækst og reducere risikoen for madforgiftning.
Opbevar maden vedden rigtige temperatur (cirka +4 °C), brug skufferne til grøntsager og sarte råvarer og undgå at overfylde køleskabet så luften kan cirkulere. Modeller med LongFresh har derudover en speciel skuffe til sarte råvarer, hvor temperaturen holdes på 0 °C.
Generelt er det koldest nederst i køleskabet. Nogle modeller har også LongFresh 0 °C-skuffer – en egen zone som holder 0 °C konstant, perfekt til sarte råvarer som kød, fisk og mejeriprodukter.
Korrekt opbevaring giver længere holdbarhed og bedre effejt af dit køleskab.
Nederst:
Her er det koldest – ideelt til kød, fisk og mejeriprodukter.I midten:
Velegnet til tilberedt mad som middagsrester og færdigretter.Øverste hylde:
Pålæg, konserves og syltede produkter.Køleskabslågen:
Den varmeste del. Brug den til drikkevarer, syltetøj og produkter med højt saltindhold eller konserveringsmidler.Grøntsags- og frugtskuffer:
Designet til at holde den rigtige luftfugtighed til frugt og grønt – men undersøg hvad der trives bedst hvor.Energiforbruget varierer afhængigt af model, størrelse og energiklasse. For at få nøjagtig information anbefaler vi at du tjekker produktspecifikationen for den givne model.
Vil du have et skøn over det årlige forbrug og potentielle besparelser? Brug vores værktøj YourEko – det hjælper dig med at sammenligne og finde energieffektive muligheder, som både sparer energi og penge over tid.
Dårlig lugt i køleskabet skyldes ofte mad der ikke er ordentligt pakket ind eller gamle madrester i for eksempel afløbshullet. Rgelmæssig rengøring, korrekt temperatur og opbevaring af madvarer reducerer risikoen for dårlig lugt.