Produktdetaljer

Rummeligt køle-/fryseskab med franske døre. MultiSwitch skuffe og selvafrimende fryser med udtræksskuffe og isterningebakke. Den unikke MultiSwitch skuffe kan indstilles fra -18 til +7 grader. Kvalitetsskab med WiFi, ventileret køl, CustomFlex samt LED belysning. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

Køl eller frys. Det er op til dig.

9000 MultiSwitch køle-/fryseskabet har en fleksibel skuffe, hvor du uafhængigt kan indstille temperaturen fra -18°C til +7°C. Så uanset om ingredienser har behov for nedkøling eller frysning, har det fleksibiliteten til at bevare genstande under ideelle forhold.

Altid i kontrol. Med My AEG Kitchen app.

Kontrollér dit køle-/fryseskab fra din telefon med My AEG Kitchen app. Få fuld synlighed i ydeevnen. Fra at modtage underretninger, hvis døren er åben, til at få vedligeholdelsestips, så dit produkt fungerer på sit højeste.

AEG - Køle-/fryseskab - RMB954F9VX

Kan tilpasses enhver smag med CustomFlex®

Lækre og friske retter kræver nem adgang til friske ingredienser. Med CustomFlex® kan du organisere dine madvarer i køleskabet, lige som du vil. Byt hurtigt og nemt om på beholderne i døren for at udnytte pladsen bedst muligt. Køleskabet, der tilpasser sig din smag.

Ultimativ køling uden udtørring med TwinTech® NoFrost.

TwinTech® NoFrost køle-/fryseskabet beskytter smagen i hver ingrediens. Bedre end standard NoFrost, fordi avanceret teknologi tillader to separate kølesystemer til køleskab og fryser. Fryser med NoFrost. Køleskabets fugtighed holdes optimal og giver 60% mindre tab af madmasse samt saftige ingredienser.

Avanceret beskyttelse af næringsstoffer. Med TasteLock.

Bevar næringsstoffer og farve på friske råvarer med TasteLock. Den tætte grøntsagsskuffe opretholder optimal fugtighed og fjerner overskydende kondens. De farvede grøntsager holdes 40% bedre. Til frugt og grønt fyldt med næringsstoffer.

AEG - Køle-/fryseskab - RMB954F9VX

Stabile temperaturer med MultiFlow

MultiFlow beskytter fødevarekvaliteten ved at holde en stabil temperatur og fugtighed i hele køleskabet. Talrige luftkanaler sikrer en aktiv cirkulation af kold luft, der når hvert hjørne.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund