Produktdetaljer

DesignLine køle-/fryseskab i stål med flad dør og integrerede håndtag. Cooling 360° med bagvæg i metal, for hurtigere gendannelse af temperatur samt ensartet temperatur i hele skabet. Fryser med selvafrimende NoFrost samt fleksibel opbevaring med CustomFlex® i døren. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

AEG - Køle-/fryseskab - RCB736D5MX

Køler hvert hjørne. Hver en bid er fuld af smag

8000 Cooling 360° køleskabsfunktionen sikrer, at dine råvarer er beskyttet. Luftcirkulationen strømmer jævnt gennem effektive ventilationsåbninger. Og den innovative bagside i rustfrit stål genopretter temperaturen hurtigt efter åbning af døren.

Gør dit køkken unikt med den elegante DesignLine.

Køleskabets glatte, moderne design får ekstra liv med kvalitetsmaterialer. For et perfekt, moderne køkken.

AEG - Køle-/fryseskab - RCB736D5MX

Kan tilpasses enhver smag med CustomFlex®

Lækre og friske retter kræver nem adgang til friske ingredienser. Med CustomFlex® kan du organisere dine madvarer i køleskabet, lige som du vil. Byt hurtigt og nemt om på beholderne i døren for at udnytte pladsen bedst muligt. Køleskabet, der tilpasser sig din smag.

ExtraChill skuffe for delikate friske råvarer

Forsink modningen af dine foretrukne oste og pålæg ved at opbevare dem i ExtraChill-skuffen. Skuffen opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet.

AEG - Køle-/fryseskab - RCB736D5MX

10 års ro i sindet

10 års garanti på kompressoren giver ubetinget ro i sindet. Garantien omfatter fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund