Produktdetaljer

Stilfuldt køle-/fryseskab i sort stål med flad dør og integrerede håndtag. Cooling 360° med metalbagvæg sikrer jævn temperatur i hele køleskabet og genskaber hurtigt temperaturen efter døråbning. Fryser med NoFrost samt CustomFlex® dørindretning i køledelen. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

AEG - Køle-/fryseskab - RCB732D5MB

Køler hvert hjørne. Hver en bid er fuld af smag

8000 Cooling 360° køleskabsfunktionen sikrer, at dine råvarer er beskyttet. Luftcirkulationen strømmer jævnt gennem effektive ventilationsåbninger. Og den innovative bagside i rustfrit stål genopretter temperaturen hurtigt efter åbning af døren.

Gør dit køkken unikt med den elegante DesignLine.

Køleskabets glatte, moderne design får ekstra liv med kvalitetsmaterialer. For et perfekt, moderne køkken.

AEG - Køle-/fryseskab - RCB732D5MB

Kan tilpasses enhver smag med CustomFlex®

Lækre og friske retter kræver nem adgang til friske ingredienser. Med CustomFlex® kan du organisere dine madvarer i køleskabet, lige som du vil. Byt hurtigt og nemt om på beholderne i døren for at udnytte pladsen bedst muligt. Køleskabet, der tilpasser sig din smag.

ExtraChill skuffe for delikate friske råvarer

Forsink modningen af dine foretrukne oste og pålæg ved at opbevare dem i ExtraChill-skuffen. Skuffen opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet.

AEG - Køle-/fryseskab - RCB732D5MB

10 års ro i sindet

10 års garanti på kompressoren giver ubetinget ro i sindet. Garantien omfatter fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund