Produktdetaljer

Køle-/fryseskab i hvid med indvendig LED belysning og praktisk hylde for nem opbevaring af store flasker. Fryser med selvafrimende NoFrost teknologi og Frostmatic funktion, der hjælper med hurtig nedfrysning, når du har handlet stort ind.

Produktfordele

Maden holdes op til 60% saftigere og mere hydreret med TwinTech-teknologi.*

6000 TwinTech® No Frost køle-/fryseskab holder maden 60% saftigere end køleskabe med én fordamper. Dens dobbelte kølesystem opretholder den ideelle luftfugtighed og forhindrer, at maden tørrer ud. Hvilket også fjerner behovet for at skulle afrime fryseren.*

*Intern test på TwinTech teknologi ved hjælp af en intern testmetode, der måler hydreringsniveau efter ni dages opbevaring sammenlignet med eget produkt med én fordamper.

Maden holdes op til 60% saftigere og mere hydreret med TwinTech teknologi.*

TwinTech® No Frost køle-/fryseskab holder maden 60% saftigere end køleskabe med én fordamper. Dens dobbelte kølesystem opretholder den ideelle luftfugtighed og forhindrer, at maden tørrer ud. Hvilket også fjerner behovet for at skulle afrime fryseren.*

*Intern test på TwinTech teknologi ved hjælp af en intern testmetode, der måler hydreringsniveau efter ni dages opbevaring sammenlignet med eget produkt med én fordamper.

AEG - Køle-/fryseskab - RCB633E6NW

Finjuster indstillinger med elektronisk touchbetjening

Få fuldt styr på hver køleskabsfunktion med elektronisk touchbetjening. Panelet og LED-displayet giver ubesværet adgang til temperatur og generelle indstillinger. Finjustér alt med præcision for suveræn opbevaring af din mad.

Rundt flaskestativ. Pladsbesparende bekvemmelighed til drinks

Hold dine drikkevarer kølige og dit køleskab organiseret med det runde flaskestativ, der er nemt at montere.

Perfekt frisk mad med Frostmatic

Frostmatic-funktionen aktiverer den højeste fryserstyrke, så dine friske madvarer indfryses så hurtigt som muligt. Fryseren vender derefter tilbage til dens normale indstilling.

Mere robust, mere stabil. Med sikkerhedsglas

Alle hylderne er i sikkerhedsglas for optimal stabilitet og robusthed dag ud og dag ind – det bedste materiale til at sikre perfekt pålidelighed.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund