
To funktioner. Et stilrent skab.
Et kombineret køle-fryseskab giver dig smart og pladsbesparende opbevaring til alt fra friske grøntsager til frosne råvarer. Med optimal luftfugtighed og jævn temperatur i hele skabet bevares både smag, næring og konsistens. Perfekt når du vil have fuld kontrol over madopbevaringen – i et stilrent køle-fryseskab.

Sundere kost og mindre madspild med rigtig opbevaring

Optimal fugtighed i hele køleskabet. Ingen rim i fryseren.

Spar plads uden at gå på kompromis med funktion

Fleksibel opbevaring til alle behov
Se nærmere på vores køle-/fryseskabe
Vælg det rigtige køle-fryseskab
Er du usikker på hvilken model der passer dig? I vores købsguide til køle-fryseskabe gennemgår vi alt fra kapacitet og energiforbrug til funktioner og design, så du kan vælge det rigtige køle-fryseskab til dit køkken.
Almindelige spørgsmål om køle-fryseskabe
Et køle-fryseskab er en 2-i-1-løsning hvor køleskabet er placeret øverst og fryseren nederst i samme skab. Det er en pladsbesparende løsning, som passer perfekt til køkkener med begrænset plads og vi har både fritstående og integrerede modeller.
Energieffektiviteten varierer efter model, men vores køle-fryseskabe er udviklet med moderne teknologi for at reducere energiforbruget og bevare madens kvalitet længere. Med det digitale værktøj YourEko, kan du nemt se energiforbruget og de forventede besparelser for hver model.
Ferskvarer opbevares bedst hvor temperatur og luftfugtighed er optimeret til at forlænge holdbarheden. Vores modeller har ofte specialskuffer til frugt, grøntsager eller kød. I fryseren anbefales det at fryse madvarer hutigt ind ved hjælp af fubktioner som FrostMatic og opbevare den i rummelige skuffer med godt overblik over indholdet – på den måde undgås frostskader og madspild.
¹Vitaminbevaring baseret på ekstern test af C-vitaminindhold i blåbær efter 11 dage i GreenZone-skuffen.
²Sammenlignet med køleskabet 5000 ColdSense. Baseret på eksterne tests af holdbarheden af ost og kogt skinke opbevaret i køleskab. Resultatet kan variere afhængigt af fødevaretype. Forventet potentiel reduktion af madspild er kun baseret på hvidevarens ydeevne og ikke brugeradfærd.
³Findes på udvalgte modeller