
Til smart og holdbar madopbevaring
Vores køleskabe og frysere er lavet til at forlænge holdbarheden – uanset om du opbevarer ferske råvarer, rester fra i går eller forbereder aftensmaden i forvejen. Innovativ, energieffektiv køleteknologi, optimeret luftcirkulation og fleksibel opbevaring – alt indrammet i et elegant design.

Smart teknologi som beskytter råvarerne

Perfekt tilpasset til dit køkken og din livsstil

Fleksibel opbevaring
Almindelige spørgsmål om køl og frys
Energiforbruget varierer efter model og størrelse. Vores køleskabe og frysere er udviklet med fokus på energieffektivitet, så du får maksimal ydelse med lavt energiforbrug. Se de specifikke oplysninger på produktets energimærke og datablad.
Ja, det kan du – især hvis modellerne har samme design og højde. Mål nøjagtigt op og sørg for at der er god ventilation omkring køleskab og fryser, så de kan fungere optimalt.
Anbefalet temperatur i køleskabet er +4 °C og i fryseren –18 °C. Disse niveauer giver optimal opbevaring og bevarer madens smag, næringsstoffer og holdbarhed. Husk at de forskellige temperaturzoner i køleskabet passer til forskellige typer af madvarer – for eksempel er det ofte koldest nederst i køleskabet, og det passer godt til opbevaring af kød og fisk.
1. CO2-påvirkning fra materialer, proces og brug. Energipåvirkningen sammenlignes med energiklasse F, vurderet af Universita Politecnica delle Marche.
2. Sammenligning af et køle-fryseskab i standardstørrelse.