Produktdetaljer

Skuffe til indbygning i enkelt design med sort glasfront. Anvendes sammen med kompakte produkter i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

Den perfekte opbevaringsløsning

Den monterede skuffe flugter med de andre produkter, så der opnås et flot uforstyrret finish. Den rummelige skuffe har plads til kogegrej og bageudstyr, så du får et tomt køkkenbord og et rent og ryddet køkken.

Tallerkener og fade opbevares sikkert i skuffen

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe, der er perfekt til opbevaring af tallerkener og fade i alle former og størrelser. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter, så der opnås et flot og glat finish.

Opbevaringsskuffen holder dine glas skjult

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe, der er perfekt til opbevaring af glas og krus. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter, så der opnås en flot, glat finish.

Bageplader og pander opbevaret i skuffen

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe, der er perfekt til opbevaring af både store og små bageplader. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter, for en flot og uforstyrret finish.

Hold sous vide-poser skjult i skuffen

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe – skuffen er f.eks. det ideelle sted til opbevaring af sous vide-poser. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter, så der opnås en flot og uforstyrret finish.

Køkken i barista-stil med opbevaringsskuffe

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe, der er perfekt til opbevaring af kaffebønner, skeer og kopper/krus. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter og giver en flot, glat finish.

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne til at starte din anmeldelse. Som tak får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Review & Win

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind og skriv en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail og verifier din anmeldelse.

image over a kitchen

Andre produkter

AEG - Skuffe - KDK911420M
Skuffe til indbygning

Skuffe til indbygning i flot design med sort glas og stål front. Anvendes sammen med kompakte produkter i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkken. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

AEG - Skuffe - KDE911420M
Skuffe til indbygning

Skuffe til indbygning i enkelt design med stål front. Anvendes sammen med kompakte produkter i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Rødt stof på sort baggrund