Produktdetaljer

Sous Vide-vakuumpakker i mat sort. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

Produktfordele

AEG - Vakuumpakker, skuffe - KDK911423T

Vakuumforsegl din mad til professionelle, perfekte resultater

Vores vakuumforseglerskuffe giver dig mulighed for at anvende SousVide-tilberedningsmetoden derhjemme og forsegler smagen, fugtigheden og næringsstofferne

AEG - Vakuumpakker, skuffe - KDK911423T

Garanterede resultater af høj kvalitet - selv for for-tilberedte retter

Tilbered, og forsegl ingredienserne til din ret, når det passer dig. Du kan være sikker på, at friskheden og smagen bevares perfekt, indtil du tilbereder den.

Bevarer smagen og teksturen i din mad

Bevar saftigheden og forstærk smagen af krydderier når du tilbereder med Sous Vide, ved at bruge vakuumforsegler skuffen til at forsegle maden

AEG - Vakuumpakker, skuffe - KDK911423T

Fordi de bedste ingredienser fortjener den mest optimale opbevaringsmetode

Bevar ingrediensernes friskhed i op til tre gange længere end i et køleskab ved at vakuumforsegle dem professionelt.

AEG - Vakuumpakker, skuffe - KDK911423T

Mindre tid, mere smag

Genskab autentisk smag fra hele verden på ingen tid. Læg din mad og dine krydderier i vakuumforsegleren, luk og tryk på knappen. Metoden er udviklet til at reducere marineringstiderne og give dig lækker smag – på ingen tid.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund