Produktdetaljer

Kompakt Sous Vide-vakuumpakker. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Med professionel vakuumerings teknologi. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

Produktfordele

AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDK911423M

Vakuumforsegl din mad til professionelle, perfekte resultater

Vores vakuumforseglerskuffe giver dig mulighed for at anvende SousVide-tilberedningsmetoden derhjemme og forsegler smagen, fugtigheden og næringsstofferne

AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDK911423M

Garanterede resultater af høj kvalitet - selv for for-tilberedte retter

Tilbered, og forsegl ingredienserne til din ret, når det passer dig. Du kan være sikker på, at friskheden og smagen bevares perfekt, indtil du tilbereder den.

Bevarer smagen og teksturen i din mad

Bevar saftigheden og forstærk smagen af krydderier når du tilbereder med Sous Vide, ved at bruge vakuumforsegler skuffen til at forsegle maden

AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDK911423M

Fordi de bedste ingredienser fortjener den mest optimale opbevaringsmetode

Bevar ingrediensernes friskhed i op til tre gange længere end i et køleskab ved at vakuumforsegle dem professionelt.

AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDK911423M

Mindre tid, mere smag

Genskab autentisk smag fra hele verden på ingen tid. Læg din mad og dine krydderier i vakuumforsegleren, luk og tryk på knappen. Metoden er udviklet til at reducere marineringstiderne og give dig lækker smag – på ingen tid.

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne til at starte din anmeldelse. Som tak får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Review & Win

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind og skriv en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail og verifier din anmeldelse.

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Strålende!

af Cyn0194 på 17 september 2021 Oversat fra spansk

Jeg elsker det, jeg ville virkelig gerne have en, og efter meget søgning og sammenligning til sidst besluttede jeg mig for dette mærke, og jeg er uden tvivl slet ikke ked af det.
Priskvalitet på 10

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  5
 • Cyn0194 Anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
3

Det er et genialt produkt, indtil du har et problem

af Ermintrude på 02 juli 2021 Oversat fra engelsk

Dette var et overraskende køb, da jeg så det til en fremragende pris og havde været efter et kammerstøvsuger et stykke tid.

Produktet passer, hvor en standard 60 cm køkkenskuffe passer, så det let kan udskifte en skuffe. Det ser ud til at være af høj kvalitet, og skuffen og låget har en god vægt.

Da det først blev leveret på grund af det tilsyneladende var blevet håndteret forkert, var tyven et olieudslip på et stort område af kassen, og efter installation og forudsætninger fortsatte cyklussen med at blinke to lys, der angiver olieskift, hver gang den blev tændt.

Udokumenteret i manualen opdagede jeg, at hvis du venter til det første bip efter de to blinkende lamper, hvis du trykker på begge blinkende lamper, går maskinen i en rekonditioneringscyklus, og efter 15 minutter efter at det er afsluttet, kan du bruge forsegleren. Efter at have kontaktet AEG tog det aldre at få en ingeniør (jeg tror, de var nødt til at uddanne nogen) han ankom og bestemte, at olien skulle skiftes, og han ville få noget olie og vende tilbage. Efter cirka en måned, hvor han ikke kunne skaffe olien, blev der leveret en erstatningsmaskine, og den fungerede perfekt fra da af. Jeg antog, at vanskelighederne skyldtes, at produktet var så nyt.

Maskinen er så nyttig, og jeg har brugt den meget mere end forventet. Bortset fra den forventede brug gjorde det mig også i stand til at købe store mængder mad og derefter pakke i nyttige størrelser. For eksempel. 24 kg mel i 2 kg poser - fantastisk til at spare penge og i lockdown kunne jeg købe handelsstørrelser, der er vanskelige at skaffe ting og dele med naboer osv.

Det er også ekstremt nyttigt som en måde at tilsætte eller marinere mad på. Og batchfremstilling af sous vide -retter til opvarmning i posen betyder hurtig og let hjemmelavet færdigret.

Jeg vil meget gerne give det 5*, men det ser ud til, at AEG -kendskabet til dette, når du kontakter for teknisk assistance, ikke er forbedret.

Maskinen blinker nu med de frygtede olieskiftlys igen, og efter en dags søgning på internettet er der ingen glæde. Også at ringe til AEG for teknisk assistance får mig ingen steder, da de bliver ved med at sende mig til små apparater, hvilket det ikke er. Og jeg vil ikke have besøg af en ingeniør, jeg skal bare vide, hvordan man skifter olie.

Skift til vakuumpumpeolie er standard Vedligeholdelse for kammervakuumforseglere anbefales generelt efter 150 til 300 anvendelser til kommercielle maskiner, så jeg forventer, at nogen ved, hvordan man gør det.

Jeg kan stadig bruge løsningen, men 15 minutter før den kan bruges, er det ikke acceptabelt, så kun 3*

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  5
 • Ermintrude Anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra AEG

Hej Ermintrude,

Tak fordi du beviste os med din detaljerede anmeldelse af forseglingsskuffen. Vi er glade for at høre, at apparatets funktionalitet har opfyldt dine forventninger. Vi er imidlertid kede af at høre, at der er opstået et problem på produktet, og desværre har servicen ikke nået til forventning om at få det løst.
Vi forstår din skuffelse over problemet, og vi vil kontakte dig for at gennemgå og se, hvordan vi bedst kan hjælpe.
I mellemtiden vil vi anbefale at gennemgå “Renoveringscyklussen”, der er tilgængelig i brugermanualen (side 11 - afsnit 6.5) og se, om dette kan hjælpe med denne sag.
Vi værdsætter din tålmodighed.
Med venlig hilsen

5

godt

af EvaT på 29 november 2020 Oversat fra tjekkisk

Ved renovering af køkkenet valgte vi AEG-apparater. Efter at have brugt det et stykke tid er jeg sikker på, at vi ikke begik en fejl. Produktet udfører sin funktion ud over forventningerne.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • EvaT Anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Fantastisk valg

af Ilona på 22 november 2020 Oversat fra tjekkisk

Jeg er glad for, at jeg ikke sparede og lod mig overtale til at købe.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Ilona Anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDE911423B
Vakuumforsegler

Kompakt Sous Vide-vakuumpakker i den stilfulde BlackLine-serie. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Med professionel vakuumerings teknologi. Føres hos udvalgte forhandlere.

AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDE911423M
Vakuumforsegler

Kompakt Sous Vide-vakuumpakker i stål. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil den være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Med professionel vakuumerings teknologi. Føres hos udvalgte forhandlere.

AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDK911423T AEG Matt Black
Vakuumforsegler

Sous Vide-vakuumpakker i mat sort. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Rødt stof på sort baggrund