5 af 5
Cook and chill
5 af 5
5 af 5

 • AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDK911423T
  AEG Vakuumforsegler

  Sous Vide-vakuumpakker i mat sort. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDK911423M
  AEG Vakuumforsegler

  Kompakt Sous Vide-vakuumpakker. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Med professionel vakuumerings teknologi. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Blast Chiller - KBK994519M
  AEG Blast Chiller

  Kompakt Blast Chiller, der hurtigt nedkøler fra 70°C til 3°C på bare 90 minutter for holdbarhed i køleskabet op til 7 dage. Produktet kan også lynfryse din mad for holdbarhed op til 6 måneder i fryseren. Topkvalitetsprodukt i velkendt design med det intuitu...

 • AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDE911423M
  AEG Vakuumforsegler

  Kompakt Sous Vide-vakuumpakker i stål. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil den være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Med professionel vakuumerings teknologi. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Sous Vide vakuumforsegler - KDE911423B
  AEG Vakuumforsegler

  Kompakt Sous Vide-vakuumpakker i den stilfulde BlackLine-serie. Har du en ovn med Sous Vide-tilberedning, vil denne vakuumforsegler være det oplagte valg at bygge ind sammen med. Med professionel vakuumerings teknologi. Føres hos udvalgte forhandlere.