Produktdetaljer

AEG Easy2Clean plade til ovne og komfurer. Med den innovative keramiske non-stick-belægning er det ikke længere nødvendigt med bagepapir. Friheden til at lave mad på din måde kombineret med nem rengøring. Indeholder 1 stk. H: 22 mm / B: 466 mm / D: 385 mm.

Produktfordele

AEG - Bageplade - A9OOAF11

Easy2Clean bageplade - fordi rengøring skal være nemt.

Med sin innovative keramiske belægning lader Easy2Clean bagepladen dig tilberede uden brug af bagepapir og sikrer samtidig at fedt og snavs ikke sætter sig fast. Så alt hvad du behøver er varmt vand, en våd klud og noget opvaskemiddel for en uproblematisk rengøring.

AEG - Bageplade - A9OOAF11

Easy2Clean bageplade. Friheden til at tilberede mad på din måde

Easy2Clean bagepladen har en innovativ keramisk belægning, der giver dig friheden til at placere mad direkte på pladens overflade og tilberede mad uden brug af bagepapir eller yderligere oliering. Desuden klæber snavs ikke fast, så glem alt om irriterende fastbrændte rester.

AEG - Bageplade - A9OOAF11

Den innovative Easy2Clean bageplade. Let at tilberede mad på. Nem at rengøre.

Spring iblødsætning, skrubning og hårde kemikalier over for rengøring af Easy2Clean bagepladen efter tilberedning er en leg takket være XERADUR 2 belægning fra ILAG®. Alt hvad du behøver er en våd klud, varmt vand og noget opvaskemiddel for at få pladen skinnende ren igen.

AEG - Bageplade - A9OOAF11

Easy2Clean bagepladen er sikker for dig og miljøet

Den slidstærke Easy2Clean bageplade har en keramisk belægning, der er forseglet uden brug af PTFE- og PFOA-syntetiske forbindelser, så du behøver ikke bekymre dig om frigivelse af giftige dampe ved høje temperaturer. Lader dig tilberede mad trygt og sikkert.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyAEG og find alt, du har brug for, på ét sted. 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyAEG Reservedele og tilbehør Support
Man folding towels