Produktdetaljer

AEG kogegrejssæt til alle kogeplader og komfurer. Det perfekte sæt til hverdagens madlavning. Indeholder 3 dele i rustfrit stål: 1 pande med non-stick belægning Ø24 cm, 2 gryder med låg (2,0 l/Ø16 cm + 4,0 l/Ø20 cm).

Produktfordele

Kogegrejssæt til fantastisk smag

Bring smagen op på et nyt niveau med AEG's kogegrejssæt i tre dele. Sættet består af én stegepande (24 cm) og to gryder (16 cm, 20 cm) og sikrer de rigtige redskaber til at mestre opskrifterne.

Håndterer varmen på enhver kogesektion

Induktion. Keramisk. Gas. AEG's pander passer til enhver kogesektion. Overfladen i rustfrit stål betyder optimal varmefordeling og sikrer de bedste resultater hver gang.

Grundlaget for at gøre smagen endnu mere raffineret

Varmen spredes hurtigt til AEG's pander. Den tykke bund er stabil, og det betyder en endnu bedre forbindelse til induktionskogesektioner, som fordeler varmen ensartet over deres overflader.

Tilbered mad. Rengør panden. Effektivt

Belægningen på AEG's stegepande sikrer, at maden ikke sætter sig fast på panden. Der kræves ikke ekstra olie eller smør. Overfladen betyder også, at rengøring er mere effektiv og lettere. Ingen skrubning. Bare pletfri.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyAEG og find alt, du har brug for, samlet ét sted. 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyAEG Reservedele og tilbehør Support
Man folding towels