Produktdetaljer

Fuldintegreret opvaskemaskine med plads op til 14 kuverter og den innovative QuickSelect slider touch betjening. Med MaxiFlex-skuffen til både bestik og køkkenredskaber, Satellite SprayArm, for en komplet opvask, samt AirDry lufttørring for fantastiske tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere

Produktfordele

Hvert glas fastholdes sikkert. For bedre beskyttelse

7000 GlassCare-opvaskemaskinen hjælper med at beskytte sarte glas. Den bruger SoftSpikes til sikkert at fastholde glassene og har et unikt stativ i bunden, som sikkert fastholder glas med stilk, så de bliver beskyttet mod at gå itu

AEG - Integreret 45-60 cm - FSB52917Z

Hvert glas. Placeret til beskyttelse

GlassHolder-funktionen i opvaskemaskinen giver fuld sikkerhed til alle glastyper. Den nederste kurv er forsynet med SoftGrips og SoftSpikes til at holde glassene på plads. Beskyttet mod skade på alle programmer.

Plads, du kan tilpasse efter behov, og praktisk rengøring med MaxiFlex

Med MaxiFlex-skuffen er der plads til alle størrelser og former for køkkengrej. Fleksible skillevægge og maksimeret dybde betyder, at du kan sætte tingene i, som du vil. De fleste ting isættes nemt i og rengøres problemfrit på én gang.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSB52917Z

SatelliteClean®. Effektiv opvask. Uden brug af ekstra vand

Selv tætpakket eller større service vaskes grundigt rent med SatelliteClean®. Den innovative spulearm garanterer rengøring ud i alle hjørnerne. Tre gange bedre spuledækning sikrer fantastiske resultater på alle overflader.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSB52917Z

Tilpasningsvenlig øko-opvask med et enkelt tryk

Med 6000 QuickSelect-opvaskemaskinen kan du bruge My Time-skydeknappen til at vælge programtid. Ecometer viser den miljømæssige ydeevne for hvert muligt valg. Så du let kan vælge den bedste mulighed med et enkelt tryk.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSB52917Z

Naturlig tørring

Den nye AirDry teknologi maksimerer tørring med naturlig lufttørring. Lågen åbnes automatisk 10 cm til slut i programmet. Den tørrer dine tallerkener naturligt og reducerer strømforbruget på din elregning.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne til at starte din anmeldelse. Som tak får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Review & Win

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind og skriv en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail og verifier din anmeldelse.

4

Manglende salttragt

af Lilli på 02 september 2020

Mangler noget, som skal gøre det nemt at putte salt i maskinen. Som det er nu, går der meget salt ved siden af beholderen. Og kunne man ikke anbringe saltbeholderen længere frem, så selv ældre mennesker, kan fylde saltbeholderen op.

 • Design
  3
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  4
 • Lilli Anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra AEG

Hej og tak for din anmeldelse. Vi sender dig en mail for yderligere oplysninger, for med maskinen skulle der følge en tragt til saltpåfyldning. Så mangler den skal du naturligvis have en tilsendt.

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

5

Hele køkkenet med AEG-udstyr

af Bams på 20 juli 2021 Oversat fra hollandsk

Vi er meget glade for, at vi har valgt at købe alt fra AEG.
-kvaliteten er stærk
fungerer altid
- fungerer hurtigt
-kølet design

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Bams Anbefaler dette produkt
 • Anmeldelse fra produktlotteri

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Andre produkter

AEG - Integreret 45-60 cm - FSE63657P
6000 serie SatelliteClean til fuldintegrering med AirDry lufttørring, 13 kuverter, 60 cm

Fuldintegreret lydsvag XXL opvaskemaskine med kapacitet op til 13 standardkuverter. Med QuickSelect touch betjening, som gør det nemt at vælge program og ikke mindst programtiden. AirDry lufttørringsteknologi giver fantastiske tørreresultater hver gang. Før...

AEG - Integreret 45-60 cm - FSB53927Z
7000 serie GlassCare til fuldintegrering med AirDry lufttørring, 14 kuverter, 60 cm

Energirigtig opvaskemaskine til fuldintegrering med bestikbakke, samt AirDry lufttørringsteknologi, som sikrer eminente tørresresultater. Opvaskemaskinen er udstyret med MaxiFlex skuffen, så du har plads til alle typer af køkkenredskaber. Føres hos udvalgte...

AEG - Integreret 45-60 cm - FSE32407Z
3000 serie AirDry til fuldintegrering med AirDry lufttørring, 9 kuverter, 45 cm

Energirigtig fuldintegreret opvaskemaskine til 9 standard kuverter med AutoSluk funktion. AirDry lufttørringsteknologi giver et godt og miljørigtigt tørreresultat, og med Dual Spray Arm får du altid det perfekte opvaskeresultat.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund