Produktdetaljer

7000 GlassCare opvaskemaskinen hjælper med at beskytte sarte glas. Den bruger SoftSpikes til sikkert at fastholde glassene og har et unikt stativ i bunden, som sikkert fastholder glas med stilk, så de bliver beskyttet mod at gå itu. Føres hos udvalgte forhandlere

Produktfordele

Hvert glas fastholdes sikkert. For bedre beskyttelse

7000 GlassCare-opvaskemaskinen hjælper med at beskytte sarte glas. Den bruger SoftSpikes til sikkert at fastholde glassene og har et unikt stativ i bunden, som sikkert fastholder glas med stilk, så de bliver beskyttet mod at gå itu

AEG - Integreret 45-60 cm - FSB52917Z

Hvert glas. Placeret til beskyttelse

GlassHolder-funktionen i opvaskemaskinen giver fuld sikkerhed til alle glastyper. Den nederste kurv er forsynet med SoftGrips og SoftSpikes til at holde glassene på plads. Beskyttet mod skade på alle programmer.

Plads, du kan tilpasse efter behov, og praktisk rengøring med MaxiFlex

Med MaxiFlex-skuffen er der plads til alle størrelser og former for køkkengrej. Fleksible skillevægge og maksimeret dybde betyder, at du kan sætte tingene i, som du vil. De fleste ting isættes nemt i og rengøres problemfrit på én gang.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSB52917Z

SatelliteClean®. Effektiv opvask. Uden brug af ekstra vand

Selv tætpakket eller større service vaskes grundigt rent med SatelliteClean®. Den innovative spulearm garanterer rengøring ud i alle hjørnerne. Tre gange bedre spuledækning sikrer fantastiske resultater på alle overflader.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSB52917Z

Tilpasningsvenlig øko-opvask med et enkelt tryk

Med QuickSelect opvaskemaskinen kan du bruge My Time skydeknappen til at vælge programtid. Ecometeret viser den miljømæssige ydeevne for hvert muligt valg. Så du nemt kan vælge den bedste mulighed med et enkelt tryk.

AEG - Integreret 45-60 cm - FSB52917Z

Naturlig tørring

Den nye AirDry teknologi maksimerer tørring med naturlig lufttørring. Lågen åbnes automatisk 10 cm til slut i programmet. Den tørrer dine tallerkener naturligt og reducerer strømforbruget på din elregning.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund