Produktdetaljer

Køleskab i stål med flad dør og unikke CustomFlex beholdere i døren. Med køleteknologien Cooling 360° der via metalbagvæggen sikrer ensartet temperatur i hele skabet. LED belysning samt ExtraChill lavtemperaturskuffe, der er særligt god til pålæg og kød. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

AEG - Køleskab - RKB738E5MX

Køler i hver en krog. Hver en bid er fyldt med lækker smag

Dine ingrediensers konsistens beskyttes i hver en krog med 360° Cooling. Luftcirkulationen sender kold luft til hver en krog igennem effektive luftkanaler. Den innovative bagside i ægte rustfrit stål genopretter hurtigt temperaturen efter hver døråbning. Sørger for, at dine favoritprodukter forbliver superlækre.

AEG - Køleskab - RKB738E5MX

Hvert hjørne bliver grundigt kølet med Cooling 360°

Cooling 360° køleskabet har avanceret luftcirkulation. Det specialdesignede system cirkulerer kølig luft ud i hvert hjørne. Bagvæg i rustfrit stål giver et førsteklasses design, mens nedkølingen sker hurtigere efter en døråbning. Sikker beskyttelse af alle ingrediensers struktur.

AEG - Køleskab - RKB738E5MX

Kan tilpasses enhver smag med CustomFlex®

Lækre og friske madretter kræver nem adgang til friske ingredienser. Med CustomFlex® kan du organisere dine madvarer i køleskabet, præcis som du vil. Byt hurtigt og nemt om på boksene for at udnytte pladsen bedst muligt. Køleskabet, der tilpasser sig din smag.

ExtraChill skuffe til delikate råvarer

Få dine favoritoste og -pålæg til at modnes langsommere ved at opbevare dem i ExtraChill lavtemperaturskuffen, som opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet.

AEG - Køleskab - RKB738E5MX

10 års ro i sindet

Ti års garanti på kompressoren giver ubetinget ro i sindet. Garantien omfatter fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyAEG og find alt, du har brug for, på ét sted. 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyAEG Reservedele og tilbehør Support
Man folding towels