Produktdetaljer

Stort køleskab i stål med flad dør, så det passer perfekt ind i ethvert køkken. Køleskabet har de unikke CustomFlex® bokse i døren, ExtraChill lavtemperaturskuffe, der er særlig god til kød samt køleteknologi MultiFlow, som sikrer ensartet temperatur i hele skabet. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

Stabil temperatur. Til beskyttelse af fødevarekvalitet. Med MultiFlow

MultiFlow beskytter madkvaliteten og sikrer stabil temperatur i hele køleskabet. Flere luftkanaler fordeler kold luft og holder en stabil temperatur. Kvaliteten af dine ingredienser er beskyttet hele tiden.

AEG - Køleskab - RKB638E4MX

Stabile temperaturer med MultiFlow

MultiFlow beskytter madkvaliteten ved at holde en stabil temperatur og fugtighed i hele køleskabet. Mange luftkanaler sikrer en aktiv cirkulation af kold luft, der når hvert hjørne.

AEG - Køleskab - RKB638E4MX

Kan tilpasses enhver smag med CustomFlex®

Lækre og friske madretter kræver nem adgang til friske ingredienser. Med CustomFlex® kan du organisere dine madvarer i køleskabet, præcis som du vil. Byt hurtigt og nemt om på boksene for at udnytte pladsen bedst muligt. Køleskabet, der tilpasser sig din smag.

ExtraChill skuffe til delikate råvarer

Få dine favoritoste og -pålæg til at modnes langsommere ved at opbevare dem i ExtraChill lavtemperaturskuffen, som opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet.

AEG - Køleskab - RKB638E4MX

10 års ro i sindet

Ti års garanti på kompressoren giver ubetinget ro i sindet. Garantien omfatter fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

AEG - Køleskab - RKB638E4MX

Administrér det ideelle miljø præcist med fugtkontrol.

Grøntsagsskuffen i dette køleskab er udstyret med specialdesignede ventilationskanaler til kontrol af luftfugtighed, så du præcist kan styre indvendige fugtniveauer. Frugt og grøntsager er nu beskyttet med den helt rigtige luftfugtighed.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyAEG og find alt, du har brug for, på ét sted. 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyAEG Reservedele og tilbehør Support
Man folding towels