Produktdetaljer

Energivenligt fryseskab med NoFrost teknologi, der forhindrer isdannelse. Fryseskabet har 3 store MaxiBox skuffer samt Frostmatic funktion, der sikrer hurtig nedfrysning af dine madvarer. Med LED belysning får du desuden et godt overblik over indholdet i skabet. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

AEG - Fryseskab - AGE625F7NW

NoFrost for evigt.

NoFrost forhindrer isopbygning i fryseren. Ydeevnen bringes aldrig i fare, og din mad bevares bedre end nogensinde.

AEG - Fryseskab - AGE625F7NW

Hold din fryser isfri med NoFrost

NoFrost betyder nul afrimning. Fryseren holdes isfri, så du altid kan være sikker på maksimal ydeevne.

AEG - Fryseskab - AGE625F7NW

Finjustér indstillingerne med elektronisk touchbetjening.

Få fuld kontrol over hver enkelt fryserfunktion med elektronisk touchbetjening. Panelet og LED displayet giver ubesværet adgang til temperatur og generelle indstillinger. Finjuster alt med præcision for overlegen madopbevaring.

AEG - Fryseskab - AGE625F7NW

Perfekt frisk mad med Frostmatic

Frostmatic-funktionen aktiverer den maksimale frysekraft, så dine friske madvarer nedfryses så hurtigt som muligt. Fryseren vender derefter tilbage til dens normale indstilling.

AEG - Fryseskab - AGE625F7NW

MaxiBox. Rummelig plads til dine fødevarer

Fryseren leveres med en ekstra stor MaxiBox-skuffe med mere plads til alle dine frosne fødevarer. Skuffen trækkes helt ud i en sikker position med nem adgang til det hele.

Mere robust, mere stabil. Med sikkerhedsglas

Alle hylderne er i sikkerhedsglas for optimal stabilitet og robusthed dag ind og dag ud – det bedste materiale til at sikre perfekt pålidelighed.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund