Lågen er utæt på vaskemaskine

Senest opdateret 10-01-2020 05:36

Problem

 • Min vaskemaskine er utæt ved døren
 • Der løber vand ud ved lugen på vaskemaskinen

Gælder

 • Frontbetjent vaskemaskine
 • Vaske-/tørremaskine

Løsning

 1. Rengør sæbeskuffen og bruseplade.
  Rengør iht. brugsanvisningen, og start maskinen igen. Hvis sæbeskuffen eller brusepladen over skuffen er meget snavset eller tilkalket, kan vandet løbe ud ved skuffen og ned omkring døren. Du kan hente din brugsanvisning her.

 2. Kontroller lugebælgen.
  Dette gøres ved, at du åbner døren og undersøger lugebælgen. Der må ikke være skader, revner eller huller i bælgen. Hvis lugebælgen er defekt, skal den udskiftes af en tekniker og maskinen må ikke anvendes før den er repareret.
  Årsagen til utætheder ved døren på vaskemaskiner er ofte at tøj har i klemme mellem lugetætningen og glasset ved start af et vaskeprogram. I dette tilfælde ses at lugebælgen er deform eller i stykker i bunden af døråbningen. 3. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
  Luk for vandtilførslen til maskinen og afbryd for strømforsyningen til maskinen, indtil den er undersøgt af en servicetekniker.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit AEG-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.