Tilløbslange på min vaskemaskine er utæt

Senest opdateret 30-10-2020 05:31

Problem

 • Vandslange på min vaskemaskine er utæt
 • slange til vandtilførsel drypper med vand på min vaskemaskine

Gælder

 • Frontbetjent vaskemaskine
 • Topbetjent vaskemaskine
 • Vaske-/tørremaskine

Løsning

 1. Kontroller, at rørforbindelsen på vandhanen er korrekt skruet på og spændt. Brug ikke en tang eller lignende til at spænde rørforbindelsen. Den bør kun spændes med hånden! Hvis du bruger værktøj, er der risiko for at skade slangens omløbere.

 2. Kontroller der ikke er en utæthed på selve vandhanen. Hvis du finder ud af, at der er en utæthed på vandhanen, kan du kontakte din lokale blikkenslager for at få løst problemet.

 3. Kontroller vandtilslutningen bag på maskinen. Tilslutningen skal være korrekt skruet på og spændt. Brug ikke en tang eller lignende til at spænde rørforbindelsen, den bør kun spændes med hånden! Hvis du bruger værktøj er der risiko for at skade slangens omløbere.

 4. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.

Tip

 • VIGTIGT! Hvis du oplever, at slangen er beskadiget (knækket eller revnet), skal du lukke for vandforsyningen til maskinen. En defekt tilløbsslange skal udskiftes.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit AEG-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Reservedele og tilbehør
Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine AEG-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.