Opvaskemaskine siger lyde - se hvofor og hvad du kan gøre

Senest opdateret 05-02-2020 05:58

Problem

 • Opvaskemaskinen støjer
 • Opvaskemaskinen siger usædvanlige lyde, piper, klikker eller hyler

Gælder

 • Integreret opvaskemaskine
 • Fritstående opvaskemaskine
 • Opvasker

Løsning

 1. Kontroller at spulearmene støder på service i maskinen. Flyt servicen lidt så den ikke støder på spulearme når de køre rundt og prøv igen.

 2. Pibene / hylene lyd under pumpning eller vask kan i mange tilfælde løses ved komme en dråbe (men ikke for meget!) opvaskemiddel i sæbeskuffen i stedet sæbe og derefter starte en vask uden service i maskinen. Dette er for at smøre pumpemekanismen. Hvis lyden ikke forsvinder, skal maskinen undersøges af en tekniker.

 3. Pumpelyde ved start. Opvaskemaskinen indleder altid en vask med et pumpeprogram eller gennemskyldning af blødgøringsanlæget, som afgiver denne lyd.
  Denne lyd er normal og ikke en fejl på maskinen.

 4. Bankelyd kort tid efter start. Lyden opstår ved åbning af sæbebeholderen til opvaskemiddel. En bankelyd i starten af programmet, når sæbedispenseren åbnes, er normal.

 5. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit AEG-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.