Revner eller ridser på glas i opvaskemaskine

Senest opdateret 06-01-2020 06:09

Problem

  • Der er revner eller ridser på glas i opvaskemaskinen

Gælder

  • Fritstående opvaskemaskine
  • Integreret opvaskemaskine

Løsning

  1. Når du vasker glas op i opvaskemaskinen, så placer dem altid på den øverste kurv, væk fra tallerkner og andet opvask. For at få plads til de høje glas, indstil kurven så de kan stå sikkert. Vær sikker på at glassene ikke rører ved hinanden, da det kan få dem til at slå i mod hinanden, når opvaskemaskinen kører.

  2. Læg en ren, tynd dug i bunden af dine skabe, før du stiller dine tørre glas ind med bunden i vejret. Det sikrer, at der ikke kommer snavs ned i glassene men også at kanten af glasset ikke bliver udsat for skår. Undgå så vidt muligt at stable dine glas, også selvom de så optager mere plads, da det øger risikoen for skår, ridser, skrammer eller at de danner vakuum og ikke kan hives fra hinanden igen.

  3. Følg altid anvisningerne der følger med opvaskemidlet du anvender.

  4. Brug altid et specialprogram / glasprogram til sarte glas og skåle.

Tip

  • Revner eller ridser på glas skyldes en kombination af madrester, opvarmning og opvaskemiddel. Dette problem er ikke en fejl på din opvaskemaskine.

  • Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken
Reservedele og tilbehør
Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine AEG-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.