Lågen falder ned eller åbner af sig selv på opvaskemaskine

Senest opdateret 14-04-2021 07:16

Problem

  • Opvaskemaskinens dør falder ned eller åbner af sig selv

Gælder

  • Integreret opvaskemaskine 
  • Fritstående opvaskemaskine
  • Opvasker

Løsning

  1. Kontakt installatøren. Hvis den integrerede opvaskemaskine er installeret for nyligt, kan lågepanelet / køkkenlågen være for tung og vi anbefaler, at du kontakter installatøren. Se også krav til køkkenlågens vægt og dimensioner i installationsvejledningen / lågeskabelonen der fulgte med opvaskemaskinen. Maksimum vægten på køkkenlågen er typisk 10kg og 8 kg hvis køkkenlåge med dele er tykkere end 26 mm.(hvis køkkenlågen er tykkere end 26mm skal der fratrækkes 2 kg, for at kompenserer for at vægten kommer længere ud fra opvaskemaskinens låge og undgå den falder ned ved automatisk døråbning)

  2. Kontroller om køkkenlågen er monteret korrekt. Hvis din opvaskemaskine har automatisk døråbning / AirDry funktion og det er slået til, skal køkkenlågen være monteret med glidebeslag / sliding door og ikke fastmonteret. Hvis køkkenlågen er monteret med glidebelag kan du se, at køkkenlågen hæver sig på opvaskemaskinens låge når du åbner den.

  3. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
    Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.  

Tip

  • Årsagen til at lågen falder ned på en opvaskemaskine er meget ofte på grund af fejlinstallation
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit AEG-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.