Opvaskemaskine siger lyde - se hvorfor og hvad du kan gøre - AEG

Senest opdateret 03-02-2023 06:29

Problem

 • Opvaskemaskinen støjer
 • Opvaskemaskinen siger usædvanlige lyde, piver, klikker eller hyler
 • Opvaskemaskine larmer
 • Det larmer når spulearme køre rundt i opvaskemaskinen

Gælder

 • Integreret opvaskemaskine
 • Fritstående opvaskemaskine
 • Opvasker

Løsning

 1. Kontroller at spulearmene støder på service i maskinen. Flyt servicen lidt, så den ikke støder på spulearme når de køre rundt og prøv igen.

 2. Rengør spulearmene som vist i din brugsanvisning og prøv maskinen igen.
  Se på video hvordan det gøres
   

 3. Pibene / hylene lyd under pumpning eller vask kan i mange tilfælde løses ved at komme en dråbe (men ikke for meget!) opvaskemiddel i sæbeskuffen i stedet sæbe og derefter starte en vask uden service i maskinen. Dette er for at smøre pumpemekanismen. Hvis lyden ikke forsvinder, skal maskinen undersøges af en tekniker.

 4. Pumpelyde ved start. Opvaskemaskinen indleder altid en vask med et pumpeprogram eller gennemskyldning af blødgøringsanlæget, som afgiver denne lyd.
  Denne lyd er normal og ikke en fejl på maskinen.

 5. Bankelyd kort tid efter start. Lyden opstår ved åbning af sæbebeholderen til opvaskemiddel. En bankelyd i starten af programmet, når sæbedispenseren åbnes, er normal.

 6. Kliklyde sidst i programmet. Dette kan høres når dispenseren tilføre afspændingsmiddel og afhængig af indstilling, kan der høres flere klik. Dette er normalt og ikke en fejl på opvaskemaskinen.

 7. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
  Vær opmærksom på at ovenstående årsager ikke er omfattet af reklamationsret / garanti. og evt. besøg af en servicetekniker vil i disse tilfælde være mod betaling af et undersøgelsesgebyr.
Find din brugsanvisning
Find din brugsanvisning

Få hjælp, find instruktioner og anden dokumentation til dit produkt.

Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit AEG-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Reservedele og tilbehør
Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine AEG-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.