Lågen på opvaskemakine med airdry åbner for meget eller falder ned

Senest opdateret 22-01-2020 10:25

Problem

  • Døren på opvaskemaskine med airdry åbner for meget op eller falder ned når den åbner sidst i programmet

Gælder

  • Opvaskemaskine med AirDry

Løsning

  1. Hvis den integrerede opvaskemaskine er installeret for nyligt, kan lågepanelet / køkkenlågen være for tung og vi anbefaler, at du kontakter installatøren. Se også krav til køkkenlågens vægt og dimensioner i installationsvejledningen / lågeskabelonen der fulgte med opvaskemaskinen. Maksimum vægten på køkkenlågen er typisk 10kg.

  2. Kontroller om køkkenlågen er monteret korrekt. Hvis din opvaskemaskine har automatisk døråbning / AirDry funktion og det er slået til, skal køkkenlågen være monteret med glidebeslag / sliding door og ikke fastmonteret. Hvis køkkenlågen er monteret med glidebelag kan du se, at køkkenlågen hæver sig på opvaskemaskinens låge når du åbner den.

  3. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
    Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.  
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit AEG-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.