Komfur slukker af sig selv eller bipper

Senest opdateret 26-01-2023 04:35

Problem

 • Min kogeplade på komfuret slukker af sig selv eller bipper

Gælder

 • Fritstående komfur med elektrisk kogesektion
 • Fritstående komfur med induktionskogesektion

Løsning

 1. Aftør kogepladen med en fugtig klud og tør efter med tørt viskestykke. Vand på betjeningspanelet kan få kogepladen til at gå ud.
  Du kan også rengøre og polerer den glaskeramiske overplade i en arbejdsgang med Vitro Care. Et par dråber er nok til at fjerne fastbrændte rester og polere op, så du står med en skinnende flot overplade igen. 
  Du kan købe Vitro Care i webshoppen her
  Se hvordan du rengør din kogeplade på video her

 2. Sørg for at betjeningspanelet ikke er tildækket. Hvis der ligger en klud eller andet som dækker betjeningspanelet helt eller delvist, vil kogepladen udsende en lyd.

 3. Indstil et kogetrin. Hvis du tænder for kogepladen, men ikke indstiller et kogetrin, vil kogepladen slukke af sig selv efter ca. 10 sekunder.

 4. Undgå at kogepladen er tændt i for lang tid. Hvis kogepladen har været tændt i for lang tid, alt efter hvilket trin der er valgt, vil den slukke af sikkerheds hensyn for at, forhindre at gryden koger tør. Den tid der går til pladen slukker afhænger af hvilket trin der anvendes .Se mere information i din brugsanvisning her.

 5. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit AEG-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Reservedele og tilbehør
Reservedele og tilbehør

Find originale reservedele til dine AEG-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.