ComboHob kogeplade viser "F"

Senest opdateret 13-01-2020 04:00

Problem

 • ComboHob kogepladen viser fejlkode F eller filteralarm i displayet

Gælder

 • ComboHob. 2-i-1 kogeplade med integreret emhætte  

Løsning

 1. F i displayet betyder af fedtfilteret er mættet og skal rengøres.

 2. Fedtfilter
  Rengør fedtfilteret (fig. 15 / 16) ved at vaske det i opvaskemaskinen ved lav temperatur og med kort opvaskecyklus. Ved vask i opvaskemaskine, risikerer fedtfilteret at blive misfarvet, men dette vil ikke have negativ indflydelse på dets filtrerende egenskaber. Du kan også vaske det i hånden med opvaskemiddel

  Filtre med aktivt kul (modeller med kulfiltre) Fig. 17
  Opfanger lugt fra madlavning Produktet er forsynet med fire filterbatterier, der tilbageholder lugten takket være det aktive kul.. En termisk regeneration af disse filtre er mulig hver 2-3 måned i en forvarmet ovn ved 200°C i en time. Regenerationen gør det muligt at forlænge filtrenes levetid op til højst 5 år. 3. Nulstil filter alarmen i displayet:
  Når man har udført rengøring af filtrene, skal der trykkes et stykke tid på tasten - lysdioden slukker og filter tælling genstarter.

 4. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit AEG-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.