Emhætte suger ikke nok

Senest opdateret 10-01-2020 07:41

Problem

 • Hvad skal jeg gøre hvis min emhætte ikke suger nok?
 • Emhætten suger for lidt

Gælder

 • Emhætte / emfang

Løsning

 1. Kontroller lufthætten på den udvendige ventilationsåbning, bygningens tag eller ydermur eller kontroller lufttrykket foran den, når emfanget er i tændt. Hvis der ikke er nogen luftstrøm, er der muligvis en tilstopning i rørsystemet.

 2. Rens filtrene. Efter ca. 30 timers brug skal metalfiltrene vaskes. Dette kan gøres i en opvaskemaskine eller helst i hånden. Brug et intensivt program på mindst 65 °C uden at vaske følsomme gryder eller sarte glas samtidigt, da fedtaflejringerne vil reagere med køkkengrejet. Filteret kan skifte farve, alt efter hvilket opvaskemiddel der anvendes samt sammensætningen af metallet i filteret.
  Papirfiltre anses for engangsudstyr, som skal udskiftes. Du kan købe nye filtre i webbutikken her.
  Hvis emhætten kører i recirkulationstilstand og ikke har et udvendigt udluftningssystem, kontrolleres det, at kulfiltrene sidder korrekt. Hvis de er beskidte eller beskadigede, udskiftes de med nye filtre eller rengøres.

 3. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.

Tip

 • Emfang er designet til at suge ubehagelige lugte ud fra køkkenet. De fjerner faste partikler og minimerer lugtgener.
  De er ikkeberegnet til at fjerne damp, selvom de i kraft af deres design fjerner en vis mængde og hvor meget afhænger af køkkenets størrelse, luftgennemstrømningen og den producerede mængde damp.

 • Emfangets ydeevne kan kun opretholdes, hvis filtrene rengøres eller udskiftes regelmæssigt.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit AEG-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.