SÅDAN TILSLUTTER DU DIN MASKINE MED AUTODOSE

MY AEG CARE APP-STARTGUIDE TIL BRUG AF FORBINDELSE

• Step 1

Start My AEG Care App. Vælg land og sprog. Opret en konto. Åbn fanen Produkter. (Fanen Produkter vises i topmenuen (Android) eller i bundmenuen (iOS)).

• Step 2

2. Vælg: Tilføj produkt.

• Step 3

3. Vælg den produkttype, der skal oprettes forbindelse til.

• Step 4

4. Sørg for at have dit navn og din adgangskode til dit hjemmenetværk klar.

• Step 5

5. Tænd for WiFi på maskinen. Aktivering af WiFi på maskinen: Se afsnittet om indstilling af WiFi-tilslutning i brugervejledningen.

• Choose phone

Startguiden er generel, men bestemte trin gælder kun for: Apple iOS, Android OS.

• Step 6a

6a. Tilslut til maskinens WiFi. Tryk på Hjem-knappen for at lukke app’en.

• Step 6b

6b. Gå til Indstillinger i iOS, og åbn WiFi. Tilslut til AJ_* netværk og gå tilbage til My AEG Care App.

• Step 7

7. App’en opretter forbindelse til din maskine.

• Step 8

8. Vælg det netværk, du vil slutte din maskine til, og angiv adgangskoden.

• Step 9

9. Når netværket er konfigureret, kan du navngive maskinen.

• Tillykke. Du er nu tilsluttet, og kan begynde at bruge My AEG Care App med din maskine!

Oplev skræddersyet tøjpleje med My AEG Care App. Tilslut og kontrollér din maskine fra hvor som helst og modtag besked om, når dit vasketøj er færdigt. Angiv typen af vasketøj, og få vist anbefalede vaske- og tørreprogrammer, selv for tøj, der kræver særlig pleje ved hjælp af Care Advisor. Gem dine yndlingsprogrammer, let forståelige vaskeanvisninger i tøjet, og få adgang til flere indstillinger og funktioner fra din smartphone. My AEG Care App. En hurtigere og smartere måde til tøjpleje.