AEG SHOWROOM

I vores 950 m2 store showroom har drømmene højt til loftet, og her er plads til at finde inspiration. Der er ingen købetvang, for ingen af vores udstillede produkter er til salg i vores showroom. Du skal bare nyde, og først når du kommer hjem, tager du stilling til, om du vil købe et af vores kendte mærker i en af de butikker, du plejer at handle i. Herunder kan du læse meget mere om vores showroom.

AEG Showroom

Flere tusinde gæster har allerede besøgt vores 950 m2 store arkitekttegnede showroom tæt på motorvejen i Fredericia med skøn udsigt over Lillebælt. 

Bestil en gratis personlig vejledning

Grundet restriktioner og for at mindske smittespredning af Covid-19 (Coronavisrussen), holder vi vores showroom lukket for besøgende. Showroom holdes lukket indtil det igen er ansvarligt at invitere besøgende indenfor.

Mærk kvaliteten

Kvalitet skal ikke bare ses, men mærkes. Hos os får du lov til at afprøve hvidevarerne og mærke, hvordan f.eks. betjening, låger og overfladen på din nye ovn føles. Vi har bygget rigtige køkken- og bryggersmiljøer, så du kan se, hvor smukt hvidevarerne indgår i en naturlig sammenhæng.