SteamPro konkurrence

1. For at deltage i konkurrencen skal du være mindst 18 år og bosat i Danmark. Hver deltager kan maksimalt vinde (1) præmie. Konkurrencen arrangeres af Electrolux Home Products Denmark A/S, CVR nr. 55624712.

2. For at deltage i konkurrencen skal du følge instruktionerne og besvare spørgsmålet i det angivne Facebookindlæg. Enhver, som ikke følger konkurrencens regler eller opnår kriterierne på ikke-tilladte måder eller ved at snyde, elimineres fra konkurrencen.

3. Konkurrencen er åben for alle, der er bosat i Danmark og som ved tidspunktet for registreringen er fyldt 18 år. Ansatte hos Electrolux eller deres familiemedlemmer, ombud eller enhver med faglig tilknytning til kampagnen kan ikke deltage i konkurrencen.

4. Konkurrencen løber mellem den 9. oktober og 15. oktober 2017. En jury vælger en vinder blandt dem, der ifølge juryen har skabt den bedste motivering. Deltageren garanterer, at denne selv har skabt konkurrencebidraget. Juryen består af repræsentanter fra Electrolux. Juryens beslutning kan ikke appelleres.

5. Præmien til vinderen er en SteamPro ovn, modelnummer BSK892230M, til en værdi af ca. 22.500,- DKK inkl. moms. Præmien kan ikke byttes mod kontanter eller andre produkter. Eventuelle skatter og afgifter betales af vinderen.

6. Vinderen kontaktes direkte via privat besked på Facebook mellem den 16. og 20. oktober 2017.

7. Electrolux leverer SteamPro-ovnen uden omkostninger til vinderen, men installation af ovnen indgår ikke i præmien.

8. Deltagerne giver Electrolux en fuldstændig, uindskrænket og royaltyfri samt eksklusiv ret til at bruge konkurrencebidraget til sin markedsføring i en ubegrænset tid, uanset medium og geografisk marked. Dette indebærer, at Electrolux får en ubegrænset ret til at producere eksemplarer af bidraget, redigere bidraget og gøre det tilgængeligt for offentligheden.

9. Electrolux forbeholder sig retten til at diskvalificere enhver deltager, som ikke følger disse konkurrenceregler.

10. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, anbefalet, administreret eller associeret med Facebook.