Scroll ned og se mere

Styrk smagen med korrekt temperatur

Stjernekokke, hjemmekokke, amatører og professionelle. Alle har sin smag angående den perfekte temperatur på f.eks. et godt stykke kød. AEGs nye dampovn SteamPro forstår præcis hvad du vil have, og hvordan du vil have det!

Hvornår er din medium, rare, well done? 

Kød med præcis kernetemperatur ved hjælp af madlavningstermometer
Kød med præcis kernetemperatur ved hjælp af madlavningstermometer

Dampovnen SteamPro

Dampovnen hjælper dig med at opnå fuldstændig perfektion. Den indbyggede Food Sensor adlyder dit mindste vink, og du styrer alt med fingerspidserne. Med et elegant navigationshjul kontrollerer og finjusterer du både tid, temperatur og funktion. Til du får en smag af perfektion.

Du kan enkelt kontrollere og finjustere både tid, temperatur og funktion på denne ovn. Og er du usikker på gradantallet, kan du enkelt indstille "rare",  "medium" eller "well done", så laves middagen med perfekt resultat. 

Læs mere om SteamPro-dampovnen her

AEG madlavningstermometer sikrer perfekt kernetemperatur kød
Fine Tune Dining med dampovn med madlavningstermometer

"Chef's Table"

Vi bestemte os for at tage udtrykket "Chef's table" til næste niveau. Siden dampovnen er så responsiv og intuitiv, byggede vi den om til et bord. Bordet placeres på nogle af Nordens bedste restauranter. I Danmark blev Martin Hylleborgs restaurant Rebel valgt. Gæsterne ved bordet kan med hjælp af navigationshjulet selv finjustere temperaturen på maden, der skal tilberedes.

Test forskellige temperaturer!

Martin Hylleborg, som er en af Danmarks mest prisbelønnede kokke, har jo selvfølgelig sin mening og smag gældende temperatur og tilberedning. Og der er ingen tvivl om at det er en smagssag, og oftest er anbefalede temperaturer ikke en præcis grad, men et spænd i mellem flere grader.

Læs mere om hvordan du får en smag af perfektion

Fine Tune Dining bordet
Topkokken Martin Hylleborg, som forbereder Fine Tune Dining middag

Match ovnen med vores nye induktionskogeplade

AEG MaxiSense® Pure er en sort induktionskogeplade, som smelter helt ind i køkkenbordet. Kogepladen svarer lynhurtigt på dine valg, og forvandler dit køkken og din madlavning til en unik madlavningsoplevelse.

Den unikke Flex Bridge®-plads har fire madlavningszoner, som du enkelt kan kombinere for at rumme alle slags gryder og pander, uanset størrelse og form. Pænt, elegant og smagsfuldt. 

Se MaxiSense® Pure-induktionskogepladen med Flex Bridge®

AEG MaxiSense® Pure med Flex Bridge®
AEG MaxiSense® Pure med Flex Bridge®

AEG Mastery Range

Verdens mest interaktive madlavningsoplevelse.