#fashionwash

Se filmen - Den ultimative test!

Vi ville bevise, at vores moderne teknik kan vaske selv det mest uvaskelige. Derfor gik Whyred med på at maskinvaske og tørretumble udvalgte stykker tøj. Kun nogle timer inden modeopvisningen. Klik på billedet for at se filmen.

Kvinder tager sig til ansigtet ved tanken om at vaske Whyreds tøj i vaskemaskine

Vask det mest uvaskbare

Da vi besluttede os for at teste produkternes kapacitet holdte en hel branche vejret, og det virkede som om, at timerne mellem vask, tørring og modeopvisningen aldrig ville få en ende. Der var mange spørgsmål, og nervøsiteten kunne mærkes. Ville tøjet krympe, farverne falme, eller ville tøjet have mistet sin elasticitet…?

Kvinde og mand fra Whyred
Kvinder holder et stykke Whyred-tøj

Vær god ved dit tøj

Udfordringen er en del af AEG Care Label Project, som handler om at passe bedre på tøjet og miljøet. Vores nye, moderne vaskemaskiner og tørretumblere passer på dit tøj på den bedste og mest skånsomme måde. Vores mål er at både tekstilbranchen, designere og forbrugere skal se velplejede ud fra et mere bæredygtigt perspektiv.

THIS IS THE CRAZIEST I'VE EVER HEARD. I LOVE IT!

Roland Hjort

Chefdesigner og grundlægger, Whyred

Nærbillede af en Whyred-vaskeanvisning

Bæredygtighed i alle led

Whyred, et af Nordens mest populære tøjmærker, har mange års erfaring med bæredygtighed, både i forhold til design og materialevalg. For Roland Hjort, chefdesigner og grundlægger, var testen en måde at kunne bevise, at rene materialer af høj kvalitet ikke behøver at stå tilbage for, hvordan man kan eller ikke kan vaske sit tøj. Og for Whyred var det også vigtigt at kunne bevise, at man kan få tøjet til at holde længere, hvis de vaskes på den rigtige måde i egen vaskemaskine. 

Whyred klæder en model på inden modeopvisningen
A New Kind Of Love

Yrke: Mode- og lifestyleblogger
Blogg: www.anewkindoflove.com
Instagram: @anthonybogdan og @carolinehring

A New Kind of Love

Anthony Bogdan og Caroline Nehring deltog under Whyreds visning på Stockholm Fashion Week, och var indbudt for at udtale sig og bevidne AEGs kampagne Fashion Wash. Anthony og Caroline står bag en af Danmarks største mode- og livsstilsblogs – A New Kind of Love. På bloggen deler de deres store passion for mode og livsstil samt fortællinger fra livet som lille familie i København.  

Mode går på catwalken iført Whyred-tøj
AEG vaskemaskine med et stykke Whyred-tøj i uld

Vask og tør uld, silke og Gore-tex®

”På 40 grader øko” er nok standardsvaret, hvis man spørger forbrugerne, hvordan de vasker deres tøj i dag. At vaske eller tørre uld, silke eller Gore-tex® i vaskemaskinen er for de fleste helt utænkeligt. Men med AEG's nye produkter kan du vaske og tørretumble de fleste materialer trods anbefalinger om kemisk rens eller håndvask. 

Nærbillede af en Whyred vaskeanvisning
AEG vaskemaskine

AEG vaskemaskine 8000

Vaskemaskinen som damper dine skjorter, vasker din uldfrakke, og sørger for at dit silketøj bevarer elasticiteten, farverne og fiberne. Takket være ÖKOMix-teknologien kan vi garantere, at dit tøj bliver vasket i dybden, selv ved lave temperaturer og korte vaskeprogrammer. 

AEG tørretumbler

AEG tørretumbler 8000

Tørretumbleren som tørrer din uldtrøje, uden at den krymper eller bliver slidt. Den sørger også for, at dine skjorter bliver mindre krøllede, end hvis du hænger dem til tørre. AbsoluteCare®-systemet tilpasser programmet, så tromlebevægelse og temperatur passer nøjagtigt til tøjet. 

Whyreds kollektionstøj hænger på bøjler