Produktdetaljer

Varme tallerkener. For service af restaurantkvalitet. Varmeskuffen er den perfekte tilføjelse til dit køkken. Tallerknerne opvarmes inden servering, og forlavede retter holdes ved den rigtige temperatur, og måltider optøes forsigtigt. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

Varme tallerkener. For service af restaurantkvalitet

Varmeskuffen er den perfekte tilføjelse til dit køkken. Tallerkenerne opvarmes inden servering for at holde maden varmere i længere tid. Forlavede retter holdes ved den rigtige temperatur. Og måltider optøes forsigtigt. Det betyder, at hvert måltid er klar til at blive serveret på et tidspunkt, der passer dig.

Luftcirkulation for jævn varmefordeling

Varmeskuffens luftcirkulationssystem garanterer jævne resultater. Luft flyttes internt for at fordele varmen jævnt. Det betyder, at hver tallerken har den optimale temperatur, udefra til kernen.

Omhyggelig optøning bevarer smagen

Varmeskuffen optøer mad effektivt ved hjælp af en lav varme for at bevare madens tekstur og smag. Fordi blid optøning leverer lækre retter.

Dejhævning efter professionel standard

Denne varmeskuffe giver gode resultater derhjemme. Den lave varme hæver forsigtigt dejen for at skabe den ideelle form og struktur. Dette betyder, at du gang på gang kan skabe brød i bagerikvalitet.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund