Produktdetaljer

Hold dine tallerkener og retter varme. Varmeskuffen er en perfekt tilføjelse til din ovn. Du kan opvarme dine tallerkener eller holde maden varm, indtil du er klar til at servere den. Praktisk når du løber tør for plads i ovnen. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

AEG - Varmeskuffe - KDE911424B

Hold dine tallerkener og retter varme

Varmeskuffen er en perfekt tilføjelse til din ovn. Du kan opvarme dine tallerkener eller holde maden varm, indtil du er klar til at servere den. Praktisk når du løber tør for plads i ovnen.

AEG - Varmeskuffe - KDE911424B

Fremragende varmefordeling i skuffen

Den effektive blæser i varmeskuffen fordeler varmen jævnt og holder din mad og tallerkener på en konstant temperatur i hele skuffen.

AEG - Varmeskuffe - KDE911424B

Ideel til hurtig optøning af selv de mest sarte retter

Varmeskuffen er også ideel til hurtig optøning af selv de mest sarte retter. Perfekt, når du har glemt at tage noget ud af fryseren!

AEG - Varmeskuffe - KDE911424B

Det ideelle sted til at hæve dej

Varmeskuffen er også ideel til at få din dej til at hæve. Nu kan bage brød som en professionel bager.

AEG - Varmeskuffe - KDE911424B

Nem at komme til

Varmeskuffen er utrolig nem at komme til, fordi du kan trække den helt og sikkert ud. Dine retter og tallerkener står stabilt på det skridsikre underlag i skuffen.

AEG - Varmeskuffe - KDE911424B

Enkelt og tidløst design

Takket være det smarte design er varmeskuffen integreret direkte med resten af køkkenet.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund