Produktdetaljer

Kompakt bundhængslet vinskab til integrering med plads op til 18 flasker. Matcher perfekt i designet til de øvrige kompakte produkter fra AEG i Mat Black serien. Luksuriøst energirigtigt vinskab i høj kvalitet med justerbar temperaturstyring. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

Produktfordele

Stilfuld, fleksibel opbevaring til dine vine

Dette kompakte vinskab tilbyder ultimative stil og fleksibilitet. Det leveres med et temperaturinterval fra 5 til 20 grader, og passer perfekt til dine andre køkkenprodukter i AEG's kompakte sortiment.

Hold dine vine på den rigtige temperatur

Med dette vinskab kan du være sikker på, at dine flasker opbevares ved den nøjagtige temperatur, der kræves. Den direkte temperaturregulering giver dig mulighed for at indstille temperaturen fra 5 til 20 grader.

Opbevar op til 18 flasker, selv når pladsen er begrænset

Opbevar op til 18 flasker i dette kompakte vinskab. Designet betyder, at der altid er noget at servere, selv når pladsen i dit køkken er begrænset.

Fleksibel opbevaring af forskellige flasker

Uanset om det er champagne eller prosecco, kan dette vinskab rumme flasker, der er forskellige i størrelse og form. Dets fleksible design indeholder mere plads mellem hylderne, så vinene kan opbevares på forskellige måder uden behov for at justere opsætningen. Holder enhver vinsamling kølet.

Passer perfekt ind i køkkenet

Denne vinkøler har et slankt, glat finish. Designet uden håndtag. Åbnes med et let tryk. Det matcher i designet med andre AEG-produker i samme serie og opretholder et fejlfrit look i køkkenet.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund