Produktdetaljer

AEG Plancha Grill til induktion gør det nemt og sjovt at tilberede møre og saftige bøffer, friske grøntsager, fisk og skaldyr hele året rundt. Med non-stick og derfor særdeles nem at rengøre. Med brofunktion på din kogeplade kan du nemt opdele grillpladen i to stegezoner. Dimensioner: 23,8 x 51,8 cm.

Produktfordele

GRILL ÅRET RUNDT

Forvandl din kogesektion til en havegrill på et øjeblik og få perfekt udendørs grill-smag hele året med Plancha Grill. Perfekt grillede steaks, supersprøde asparges og brunede kammuslinger, der er sprøde udenpå og møre indeni.

AEG - Planche grill - A9HL33

HURTIG OG ENSARTET VARME

Alle ingredienser grilles ensartet, uanset hvor du anbringer dem, da varmen fordeles hurtigt og på tværs af hele grillen. Sikrer perfekte resultater hver gang.

MINDRE OLIE, MERE FEDTFATTIG MAD

Med non-stick-belægningen kan du bruge mindre olie og lave sundere mad uden at gå på kompromis med smag og konsistens.

AEG - Planche grill - A9HL33

NEM RENGØRING, EFFEKTIV TILBEREDNING

Non-stick-belægningen gør det nemt at rengøre, fjerne rester og holde overfladen pletfri.

AEG - Planche grill - A9HL33

PASSER TIL ALLE KOGESEKTIONSTYPER

Plancha Grill passer perfekt til din induktionskogesektion og kan også anvendes til alle andre kogesektionstyper.

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne til at starte din anmeldelse. Som tak får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Review & Win

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind og skriv en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail og verifier din anmeldelse.

Anmeldelser på andre sprog Oversatte anmeldelser

4

æggegrill

af Dagmar på 16 oktober 2021 Oversat fra hollandsk

Ser meget solid ud. Er rimelig tung. Første gang brugt til bøf. Var dejligt grillet. Forbliver varm i meget lang tid efter tilberedning, så du stadig har tid til at bage pommes frites, mens dit kød forbliver dejligt varmt. Smager meget rent. Jeg savnede smørsmagen, men det er selvfølgelig meningen at grille uden fedt. Kyllingebryst forbliver meget saftigt, og burgere er ikke for fede på denne plancha. Jeg synes, det er svært at rengøre i forhold til en normal stegepande, men jeg lader det trække i vasken et stykke tid. Og bagefter med en blød svamp og Dreft.
Et godt køb, hvis du vil bruge mindre fedt og smage kødets rene smag.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Dagmar Anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
5

Smuk, tung grillplade

af JipF på 13 september 2021 Oversat fra hollandsk

Det tog et stykke tid at finde en anstændig grillplade til induktion, men denne ting 'ticks alle boksene'. Pæn og tung og solid og passer præcis til min AEG kogeplade.

Rengøring er en ting, men det er tilfældet med alle grill. Jeg savnede en flad sektion til pandekager, for eksempel er nogle konkurrenter tosidige.

Det, der især var slående, er varmefordelingen, som er super!

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • JipF Anbefaler dette produkt
 • Anmeldelse fra produktlotteri

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

Super grill

af H2000 på 27 august 2021 Oversat fra hollandsk

Grillen emmer af kvalitet og ser meget flot ud. Godt tungt, så det hviler stabilt på induktionspladen. Rengøring er let på grund af den non-stick belægning. Under brug er de sølvfarvede håndtag blevet fedt, og det er delvist indbrændt, som desværre ikke længere kan rengøres. Det er selvfølgelig også et redskab. Jeg foretrækker at lade grillen stå på induktionspladen, så jeg bruger den ofte. Dejligt stykke kød med masser af løg, fisk, stegte kartofler og masser af grøntsager, alt er let, hurtigt og velsmagende. Jeg havde en grillpande til dette, men dette er en reel forbedring. Rygene er mere sammenlignelige med en grill. Den er ideel med flere mennesker, tallerkenen er lige varm overalt, og hele overfladen kan bruges. Jeg laver jævnligt et helt måltid på grillen. Jeg savner en form for hæfte med emballagen, med tips om hvordan du bruger grillen optimalt og måske nogle opskrifter i den. Heldigvis er internettet fuld af inspiration, både til grill og grill. Jeg har allerede prøvet meget, lige fra kød, fisk, grøntsager til kartofler. Jeg vil bruge denne dejlige grill meget.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  4
 • H2000 Anbefaler dette produkt
 • Anmeldelse fra produktlotteri

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text
4

super grill

af H2000 på 26 august 2021 Oversat fra hollandsk

En fest for øjnene, når denne grillplade placeres på induktionspladen. Det er også virkelig anderledes end en grillpande. Rygene er tættere på hinanden, så du ser pænere, tydeligere striber i maden efter tilberedning. Mere som tanken om en grill. Og det er muligt hver dag, sikke en fest. Jeg er ganske forberedt på det. Velsmagende burgere med masser af løg til en sandwich, bøf, fisk og også grøntsager og kartoffelskiver passer perfekt. Tallerkenen er dejlig stor, så der kan tilberedes et helt måltid på den. Varmen er den samme overalt på tallerkenen, så hele tallerkenen kan bruges. Det varmes hurtigt op på en induktionskogeplade og holder også varmen i lang tid. Hvilket er lidt sværere at rengøre. Grillen er let at rengøre på grund af den non-stick belægning. De smukke sølvfarvede håndtag er blevet snavsede på grund af bagestænkene og brændt i bunden med det samme, som desværre ikke kan rengøres mere. Det fungerer bedst, hvis grillpladen er standard på induktionspladen. Jeg bruger det meget regelmæssigt med stor glæde.

Automatisk oversat af Google

Denne anmeldelse er hentet fra lignende produkt eller en anden sprogversion.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • H2000 Anbefaler dette produkt

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi forenkler serviceprocessen for dig

Registrér dit produkt fra AEG - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb samt til servicebookninger.

 

Registrér dit produkt