AEG SHOWROOM

I vores 950 m2 store showroom har drømmene højt til loftet, og her er plads til at finde inspiration. Hos os får du masser af viden, råd og mulighed for gratis personlig vejledning til at vælge det rigtige produkt. Der er ingen købetvang, for ingen af vores udstillede produkter er til salg i vores showroom. Du skal bare nyde, og først når du kommer hjem, tager du stilling til, om du vil købe et af vores kendte mærker i en af de butikker, du plejer at handle i. Herunder kan du læse meget mere om vores showroom.

AEG Showroom

Besøg os uanmeldt eller book tid til en gratis personlig vejledning
Flere hundrede gæster har allerede besøgt vores 950 m2 store arkitekttegnede showroom tæt på motorvejen i Fredericia med skøn udsigt over Lillebælt. Du kan naturligvis besøge os uanmeldt indenfor vores åbningstider. Eller du kan gøre dit besøg mere eksklusivt og bestille tid til en gratis personlig vejledning. Du kan dermed gøre dit besøg så udbytterigt som overhovedet muligt. Du bestiller din gratis og helt personlige vejledning ved at ringe til os på dette tlf. nummer 79 22 11 00. Så vil en af vores medarbejdere introducere dig til produkterne og vejlede dig ud fra dine specifikke behov. Med tidsbestillingen sikrer vi, at du får professionel vejledning til vores mange produkter, helt uden købetvang.

Vores åbningstider er:
Mandag, Onsdag og Fredag kl. 12-16
Tirsdag og Torsdag lukket.

Få masser af inspiration til dit køkken og bryggers
- se det nyeste nye fra Electrolux, AEG, VOSS-Electrolux og Zanussi
- lær dit produkt at kende, før du køber
- sådan vælger du den rigtige løsning
- få individuelle råd fra vores guider

Bestil en gratis personlig vejledning

Bestil din egen private rundvisning i vores Showroom i Fredericia. Oplev de nyeste produkter i virkeligheden og få vejledning i, hvordan du bruger dem og gode råd om, hvad der bedst opfylder netop dine behov.

Så er du helt sikker på, at du ved alt, hvad der er værd at vide, inden du beslutter dig for at købe nyt. Bestil tid til en gratis personlig vejledning på tlf. nummer 79 22 11 00

Besøg os

Velkommen til vores Showroom.
Du kan læse om kommende events  i våres showroom på siden her. Du kan kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores Showroom eller du kan lave en aftale om en personlig demonstration, her i Fredericia. Book et besøg i kolonnen til højre på siden her. I vores showroom kan du se alle vores produkter og opleve dem med alle dine sanser. Du har også mulighed for at se vores kataloger. Culinarium er stedet hvor du deltager i spændende arrangementer og temaaftner, og hvor du får inspiration fra Home Centers egen mesterkok og udvalgte gæstekokke. Afslut dit besøg i Home Center med en kop espresso i vores Café.

Oplev

Den selvtænkende ovn


- lydsvage støvsugere
- køleskabet, der selv producerer isterninger og danskvand
- opvaskeren, der sparer dig en time hver dag
- vaskemaskiner, der vasker rent på 15 grader og mange andre hvidevarer, der letter din hverdag 

Mærk kvaliteten

Kvalitet skal ikke bare ses, men mærkes. Hos os får du lov til at afprøve hvidevarerne og mærke, hvordan f.eks. betjening, låger og overfladen på din nye ovn føles. Vi har bygget rigtige køkken- og bryggersmiljøer, så du kan se, hvor smukt hvidevarerne indgår i en naturlig sammenhæng.