Arrangementer

Kursus: Mad med kombidamp

Næste kursus er d. 1. december.

Mange års erfaring fra den professionelle kokkeverden viser, at de bedste måltider tilberedes med damp. Maden er fyldt med saft og kraft samtidig med at vigtige næringsstoffer bevares. Med AEG kombidamp smelter traditioner og nytænkning sammen i ét produkt, og vejen er banet for den perfekte vært. Du kommer til at opleve, hvor nemt det er at tilberede vanskelige retter i vore nye innovative ovne.

Kursus: Mad med Sous Vide

Madlavning med Sous Vide

Med Sous vide tilberedning får du nu tilgang til den nyeste madlavningsteknik, teknikken som ellers før kun har tilhørt det professionelle køkken. Lær hvordan Sous Vide hjælper den naturlige smag af krydderier og krydderurter med at trænge ind i de øvrige ingredienser, bevarer saftigheden – og giver mørt kød, skøn fisk og smagsfulde grøntsager med naturlig smag og nærringsstoffer. Med den nye Sous Vide kombi dampovn og den tilhørende vacuum forsegler viser vi hvordan du kan vakuumpakke ingredienserne og forsegle smagen.