Culinarium

Kurser i gourmetmadlavning

- også for firmaer og foreninger.

Kombidamp, Sous Vide...mad med damp! Hvordan?

Gør som de professionelle - sæt damp på din madlavning! Deltag i en kokkeskole med fokus på kombidamp og Sous Vide, bliv inspireret og lær din ovn at kende!

Lave mad med dine kolleger

Det er sjovt og udfordrende at lave mad med sine kolleger, og mange firmaer har allerede besøgt vores kokkeværksted, Culinarium. Sammen med vores huskok lærer dit firma eller forening at tilberede en udsøgt gourmetmiddag. I kan også kombinere besøget i Culinarium med en rundvisning, hvor I samtidig ser vores store udstilling af hårde hvidevarer.

Mesterkok

Kærligheden til maden og de gode råvarer har altid været drivkraften. Det kan siges kort: Når blodet bruser over et opkald fra fiskehandleren med beskeden "Den første stenbiderrogn er kommet!". Eller de første hvide asparges melder deres ankomst fra Samsø. Så bliver jeg gang på gang mindet om hvorfor jeg i sin tid blev kok.