Nyheder og arrangementer i nærheden af dig

Nyd mere med AEG

Nyd eksklusive arrangementer, kampagner og prisbelønnede produkter med AEG. Vi inspirerer dig, uanset om det drejer sig om events, et madlavningskursus med en michelin stjernekok eller at gå på oplevelse blandt de aller bedste af vores produkter. Vi holder dig regelmæssigt opdateret, så sørg for at tjekke denne side og oplev de seneste arrangementer og kampagner.

Den ultimative test!

Vi ville bevise, at vores moderne teknik kan vaske selv det mest uvaskelige. Derfor gik Whyred med på at maskinvaske og tørretumble udvalgte stykker tøj. Kun nogle timer inden modeopvisningen.

Læs mere

Få mere ud af AEG med vores kampagner og tilbud

Vores eksklusive tilbud og kampagner inkluderer rabatter, gratis gaver og mere.

Læs mere her

LÆR AF DE BEDSTE. LAV MAD MED DET BEDSTE.

De bedste kokke anvender det bedste udstyr. Deltag i en af vores madlavningskurser og prøv seneste teknikker og det nyeste udstyr under kyndig ledelse af professionelle kokke.

Læs mere

ENESTÅENDE ARRANGEMENTER OG OPLEVELSER

Vær først til at opleve vores eneststående udbud af arrangementer. Og kom på forkant med den seneste hvidevarerteknologi og trends.

Se næste event her

SE VORES STILFULDE PRODUKTER OG OPLEV VORES MODERNE TEKNOLOGI

I vores showroom kan du opleve vores produkter i et realistisk setup. Så du kan finde det perfekte produkt, som matcher dine præcise krav.

Læs mere