Vask og tør
69 af 69
 • 3,27272727272727
  (11)

  Vaske-tørremaskine til indbygning. Hele 7 kg fyldning til vask og 4 kg til tør, er denne model ideel hvor pladsen er trang. Den store fyldmængde og effektive vaskesystem, sikrer dig en perfekt og ren vask hver gang, på ingen tid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® tørretumbler med plads op til 8 kg. Energirigtig A+++ kondenstørretumbler med kulfri motor, AutoOff og stor tromle. Dette er tørretumbleren med vores mest avancerede tørresystem, der giver dig sikker og krympefri tørring af selv uld og kashmir. Med AbsoluteCare® tørresystemet, får du flere programmer der plejer og skånsomt tørrer dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSteam® vaskemaskine med 1400 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning og udglatning af krøl. Vaskemaskinen kan desuden forbedre brugen af skyllemiddel, og har flere vasketider at vælge mellem, men hvor du stadig kan vaske mest energieffektivt som muligt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ÖKOKombi vaske-tørremaskine. Den første i verden med heatpump-teknologi til tørring. Denne populære vaske-tørremaskine er ikke kun unik i sine egenskaber, hvor du får det bedste fra to verdner, men er også overlegen i sit lave energiforbrug. Den skåner dit tøj så du får mindre slidtage, samtig med at du har kontrollen og sparer strøm, vand og tid. I det store display får du overblikket på en meget intuitiv visning, et overblik over programforløb, indstillinger og de mange programmer. Her får du en af vores bedste vaskemaskiner, og bedste tørretumbler i ét og samme produkt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  7 kg vaskemaskine med 1600 omdrejninger. Den har kulfri, inverter motor som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med skånsomt tromlemønster for god tøjpleje, der giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer, til både korte og længere energibesparende tøjvaske. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® tørretumbler med 7 kg maks kapacitet i energiklasse A++. Tørretumbleren er sensorstyret, og har en stor tromle med særligt tromlemønster, som er ekstra skånsomt mod dit tøj. Med AbsoluteCare® kan alt dit tøj tørretumbles.

 • 5
  (1)

  Vaske-/tørremaskine med stor kapacitet, dampprogram og DualSense teknologi, som giver mulighed for at vaske- og tørre uld og andet sart tøj. Vaskemaskine med hurtigprogram og slidstærk inverter motor. Med OptiSense-ssytemet, tilpasser maskinen programmerne efter mængden af dit vasketøj.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® A++ tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Vaske-tørremaskine med ekstra stor 9 kg vaskekapacitet og plads til 6 kg tør. Lavt energiforbrug takket være energiklasse A der fungerer som en kondenstørretumbler. Intelligent OptiSense-teknologi som regulerer energi, vand og tidsforbruget til din fyldning, så både overvask og overtørring undgås. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense vaskemaskine med 8 kg kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen har et lavt energiforbrug med tidsbesparende programmer. ProSense tilpasser vasketiden efter fyldmængden. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AEG ÖKOKombi vaske-tørremaskine, 2. generation. 2-i-1 maskine, helt unik og verdens første vaske-tørremaskine med heatpump-teknologi til tørringen. Du får ikke bare overlegent lavt energiforbrug, suveræne vaske resultater, men også en kombination af det bedste fra både vaskemaskiner, samt tørretumblere. Denne maskine i meget høj kvalitet, har mange praktiske funktioner der plejer og skåner dit tøj, og gør den daglig vask og tørring, til en sikker og problemfri arbejdsgang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® tørretumbler med 8 kg maks kapacitet. Stor, skånsom tromle med plads til selv dyner og store fyldninger. Det unikke AbsoluteCare® tørresystem, betyder at selv uld og silke kan tørres, sikkert og krympefrit, sammenlignet med liggetørring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme XXL ProTex tromle. Maskinen har Woolmark Blue-certificering til både vask og tørring, så du trygt kan vaske og tørre uld og andre sarte materialer, der normalt kræver håndvask. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense™ vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Denne ProTex vaskemaskine, har naturligvis også AEG's unikke, skånsomme tromle. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Vaske-/tørremaskine med ekstra stor 9 kg vaskekapacitet og plads til 6 kg tør. Lavt energiforbrug takket være energiklasse A, der fungerer som en kondenstørretumbler. DualSense-teknologien tilpasser temperatur, tromlebevægelse og programmer til de forskellige tøjmaterialer. Sammen med Woolmark Blue-certificeringen på både vask og tørring sikres en skånsom behandling af uld og andre sarte materialer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  A+++ AbsoluteCare® tørretumbler med 8 kg. max kapacitet og særdeles lavt energiforbrug. Tørretumbleren har foruden sin store kapacitet, en stor, skånsom tromle med indvendigt LED lys. Den kulfrie motor er slidstærk og lydsvag, og sikrer en perfekt tørring af alle tekstiler, selv uld og silke kan tørres uden at krympe. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med ekstra stor 9 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen med damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke tromle, som er skånsom og plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slitage. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense™ vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Denne ProTex vaskemaskine, har naturligvis også AEG's unikke, skånsomme tromle. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Energibesparende A+++ tørretumbler med AbsoluteCare® tørresystem og stor 8 kg maks fyldmængde. Alt kan tørres i denne kvalitet tørretumbler, hvor teknikken skånsomt plejer dit tøj og beskytter det mod overtørring. Stort display med mange funktioner og specialprogrammer til ethvert behov. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ÖKOMix vaskemaskine med 9 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Den har en stor og skånsom tromle, der plejer og beskytter dig tøj. ÔKOMix-teknologien, forblandet vaske- og skyllemiddel før, at det sprøjtes over tøjer. Du opnår derved et endnu bedre vaskeresultat og mindre ressourceforbrug. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  A+++ AbsoluteCare® tørretumbler med lavt energiforbrug og rummelig skånsom tromle der kan tage op til 8 kg. Kondenstørretumbler med heatpump teknologi, enkel betjening og godt overblik i det tydelige og intuitive display. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® A++ tørretumbler med stor 9 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 3
  (1)

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 8 kg tromle der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask. Du opnår exceptionelle gode vaske resultater med mindre forbrug. Vaskemaskinen en maks. centrifugering på 1400 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug på der er 50% mindre end A+++, og valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask, op til 60°C på kun 59 minutter, og helt rent naturligvis!

 • 4
  (1)

  AbsoluteCare® A++ tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSteam® vaskemaskine med 1400 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning og udglatning af krøl. Vaskemaskinen kan desuden forbedre brugen af skyllemiddel, og har flere vasketider at vælge mellem, men hvor du stadig kan vaske mest energieffektivt som muligt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® tørretumbler. Tørretumbleren der giver den ultimative beskyttelse og pleje til dit tøj, så det aldrig overtørres. Denne A+++ tørretumbler, har stor 8 kg maks kapacitet og indvendig LED lys i den store tromle med særligt tromlemønster, der skåner tøjer under tørring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ÖKOMix vaskemaskine med stor 9 kg kapacitet. Denne vaskemaskine kombinerer overlegen vaskeresultater med lavt energiforbrug. Den har et stort display der giver dig fuldt overblik og kontrol over maskinens funktioner. Det hele er opstillet på enkel måde, så du altid bevarer overblikket, og udnytter maskinens mange muligheder. Du får en vaskemaskine som giver en tøjpleje og renlighed i særklasse. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® A++ tørretumbler med stor 9 kg maks kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ÖKOMix-vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Unik vasketeknologi som plejer dit tøj mens det vaskes. Innovativ teknologi, sørger for at forblande vaske og skyllemiddel før vask, og giver en mere effektiv vask, med mindre forbrug. Resultatet er renere tøj, der forbliver som nyt i længere tid. Modellen her har et stort og intuitivt display, for nem indstilling af maskinens funktioner og aflæsning af resterende vasketid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® tørretumbler med plads op til 8 kg. Energirigtig A+++ kondenstørretumbler med indvendig lys, kulfri motor, AutoOff og stor tromle. Dette er tørretumbleren med vores mest avancerede tørresystem, der giver dig sikker og krympefri tørring af selv uld og kashmir. Med AbsoluteCare® tørresystemet, får du flere programmer der plejer og skånsomt tørrer dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  AbsoluteCare® A++ tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ÖKOMix-vaskemaskine med stor 9 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Suværent lavt energifobrug og unikt vasketeknologi som plejer dit tøj mens det vaskes. ÖKOMix-systemet sørger for at forblande vaske og skyllemiddel før vask, og giver derfor en mere effektiv vask, med mindre forbrug. Resultatet er renere tøj, der forbliver som nyt i længere tid. Modellen her har et stort og intuitivt display, for nem indstilling af maskinens funktioner, brug af vaskemaskinens dampfunktioner og aflæsning af programforløb og resterende vasketid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ÖKO OptiMix. 8 kg ÖKOMix vaskemaskine, 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen har blandt andet dampprogrammer, skåne tromle og slidstærk, kulfri inverter motor. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Energibesparende A+++ tørretumbler med AbsoluteCare® tørresystem og stor 8 kg maks fyldmængde. Alt kan tørres i denne kvalitet tørretumbler, hvor teknikken skånsomt plejer dit tøj og beskytter det mod overtørring. Stort display med mange funktioner og specialprogrammer til ethvert behov. Der er desuden mulighed for Wi-Fi connectivity med MY AEG app. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ÖKOMix vaskemaskine med 9 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Den har en stor og skånsom tromle, der plejer og beskytter dig tøj. ÔKOMix-teknologien, forblandet vaske- og skyllemiddel før, at det sprøjtes over tøjer. Du opnår derved et endnu bedre vaskeresultat og mindre ressourceforbrug. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 9 kg tromle der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask. Du opnår exceptionelle gode vaske resultater med mindre forbrug. Vaskemaskinen en maks. centrifugering på 1600 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug på der er 50% mindre end A+++, og valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask, op til 60°C på kun 59 minutter, og helt rent naturligvis! Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (1)

  ProSteam® vaskemaskine med 1600 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning og udglatning af krøl. Vaskemaskinen kan desuden forbedre brugen af skyllemiddel, og har flere vasketider at vælge mellem, men hvor du stadig kan vaske mest energieffektivt som muligt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Den har kulfri, inverter motor som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med ProTex tromle der har et tromlemønster som skåner tøjet, og giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer at vælge mellem, til både korte og længere energibesparende tøjvaske.

 • NaN
  (0)

  8 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Den har kulfri, inverter motor som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med ProTex tromle der har et tromlemønster som skåner tøjet, og giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer at vælge mellem, til både korte og længere energibesparende tøjvaske.

 • NaN
  (0)

  Verdens første vaskemaskine med SoftWater blødgøringsanlæg, som bevarer tøjet farve, selv efter mange tøjvaske. Denne kvalitetsvaskemaskine renser og plejer dit tøj i den store 9 kg tromle, og du kan tilføje damp til dit vaskeprogram, så det har mindre krøl og derved lettere at stryge og lægge sammen. Vaskemaskinen har ÖKOMix teknologi som forblander sæbe og skyllemiddel før det sprøjtes ensartet over tøjet i maskinen. Her får du den ultimative tøjpleje og fremragende vaskeevne. En vaskemaskine der slår flere rekorder på én gang.

 • NaN
  (0)

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen med damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke tromle, som er skånsom og plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slitage. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense™ vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og har en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Vaskemaskinen har naturligvis også AEG's unikke, skånsomme ProTex tromle. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Topbetjent vaskemaskine i høj kvalitet. A++ ProText model med flere sikkerhedsfunktioner og unikke funktioner som giver en renere, hurtigere og mere skånsom vask uanset fyldmængde.

 • NaN
  (0)

  ProSense tørretumbler der automatisk justerer tørretiden efter din fyldmængde, så overtørring undgås. Tørringen er sensorstyret, og stopper derfor selv når tøjet er tørt. En enkel kondenstørretumbler, når behovet ikke er stort. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Tørretumbler med hele 3 aftræksmuligheder, så den er fleksibel at placere. Lydsvag model med høj kapacitet og med mange specialprogrammer samt mulighed for tidsstyring og sensorstyring, der præcist tørre tøjet skånsomt og effektivt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Aftrækstørretumbler med plads op til 7 kg. Den er sensorstyret og stopper automatisk når tøjet er tørt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  A+++ topbetjent vaskemaskine med stor 7 kg maks. kapacitet og 1300 omdrejninger. Her får du en kompakt vaskeløsning med mange funktioner, der sammen med AEG's intelligente OptiSense system, tilpasser tids- og ressourceforbruget efter din fyldmængde, så overvask undgås. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense® kondenstørretumbler med 8 kg maks kapacitet. Denne tørretumbler er sensorstyret, og stopper selv når tøjet er tørt. Dit tøj undgår at blive overtørret og plejes skånsomt i den store tromle.

 • NaN
  (0)

  Topbetjent vaskemaskine med dampprogrammer. 7 kg maks fyldmængde og 1300 omdrejninger. Kvalitets vaskemaskine med driftsikker inverter motor og OptiSense-vaskesystem der tilpasser tidsforbruget til fyldningen. Du får derved en energirigtig vaskemaskine, som både sparer tid, energi og vand. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Traditionel vaskemaskine med plads op til 8 kg og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen har endvidere mulighed for valg af sluttid, display med resttidsvisning samt AutoSense-vaskesystem, der tilpasser tid-, energi- og vandforbruget efter din fyldmængde. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Energibesparende og driftssikker A+++ topbetjent vaskemaskine med stor 7 kg maks. kapacitet og 1300 omdrejninger. Her får du en kompakt kvalitets løsning, som kan det samme som de traditionelle vaskemaskiner. Den har damprogrammer, kulfri inverter motor og intelligent OptiSense system, der tilpasser tids- og ressourceforbruget efter din fyldmængde, så overvask undgås. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  SensiDry® tørretumbler i energiklasse A+. Kan rumme op til 8 kg i den store tromle med særligt skånsomt tromlemønster. ProTex tromlen er din garanti for ekstra god pleje og beskyttelse af dit tøj under tørring. Med SensiDry® tørresystemet, får du en tilpasset tørring, hvor maskinen tilpasser tidsforbruget til din fyldmængde, og dit tøj aldrig overtørres.

 • NaN
  (0)

  SensiDry®-tørretumbler med lavt energiforbrug, takket være energimærket A+. Denne kondenstørretumbler kan rumme op til 8 kg, og har en stor og skånsom ProTex tromle. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde, så du undgår overtørring og dermed slidtage på dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense™ vaskemaskine med 7 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Denne ProTex vaskemaskine, har naturligvis også AEG's unikke, skånsomme tromle. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  SensiDry®-kondenstørretumbler med op til 8 kg kapacitet har en stor og skånsom tromle og et lavt energiforbrug med energiklassen A+. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  8 kg vaskemaskine med 1600 omdrejninger.

 • NaN
  (0)

  ProSense vaskemaskine med 7 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Energirigtig vaskemaskine med den slidstærke kulfrie, inverter motor i bedste kvalitet. ProSense vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse ressourceforbruget til din fyldmængde, så dit tøj ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Energirigtig vaskemaskine med den slidstærke kulfrie, inverter motor i bedste kvalitet. ProSense vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse ressourceforbruget til din fyldmængde, så dit tøj ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 3
  (1)

  SensiDry®-tørretumbler med lavt energiforbrug, takket være energimærket A+. Denne kondenstørretumbler kan rumme op til 8 kg, og har en stor og skånsom tromle. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense vaskemaskine med 7 kg maks kapacitet og 1200 omdrejninger. En enkel vaskemaskine med ProSense teknologi, der tilpasser ressourceforbruget til din fyldmængde, så dit tøj ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  SensiDry® tørretumbler i energiklasse A+. Kan rumme op til 7 kg i den store tromle med særligt skånsomt tromlemønster. ProTex tromlen er din garanti for ekstra god pleje og beskyttelse af dit tøj under tørring. Med SensiDry® tørresystemet, får du en tilpasset tørring, hvor maskinen tilpasser tidsforbruget til din fyldmængde, og dit tøj aldrig overtørres. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  7 kg vaskemaskine med 1200 omdrejninger. En enkelt vaskemaskine til det mindre behov. Indbygget autosystem som tilpasser energi, vand og tidsforbruget efter din fyldmængde, så du nemt kan vaske små som større fyldninger med det bedste vaskeresultat og mindre ressourceforbrug. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  SensiDry® tørretumbler i energiklasse A+. Kan rumme op til 7 kg maks. kapacitet og med SensiDry® tørresystemet, får du en tilpasset tørring, hvor maskinen tilpasser tidsforbruget til din fyldmængde, og dit tøj aldrig overtørres. Dit tøj tørres ved en lavere temperatur og er din garanti for ekstra god pleje og beskyttelse af dit tøj under tørring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen har ProSense teknologi, der justerer vasketiderne efter fyldmængden for at undgå overvask af tøjet. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at uldtøj kan vaskes i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense™ vaskemaskine med 7 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Denne ProTex vaskemaskine, har naturligvis også AEG's unikke, skånsomme tromle. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,30769230769231
  (13)

  Basis A+++ vaskemaskine med 7 kg kapacitet, samt display der viser rettiden. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  ProSense vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. En enkel vaskemaskine med stor kapacitet og ProSense teknologi, der tilpasser ressourceforbruget til din fyldmængde, så tøjet ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger og slidstærk inverter motor. Denne ProSense vaskemaskine har avanceret teknologi, der registrerer fyldmængden og tilpasser energi, vand og tidsforbruget herefter. En enkel maskine med display der viser resttiden og nem touch betjening.