• Probageplade. Når du bager gærbrød og kager på probagepladen med en kombination af damp og varmluft, bliver skorpen sprød og krummen luftig. Hullerne i pladen sikrer at damp og varme fordeler sig jævnt hele vejen rundt om dit bagværk.

    NaN
    (0)
  • Bageplade med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning er du fri for at bruge bagepapir. Alt tilberedes direkte på pladen, som efterfølgende blot skylles af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

    NaN
    (0)
  • Bradepande med non-stick. Med den særlige SuperClean belægning behøver du ikke at bruge bagepapir. Alt tilberedes direkte i bradepanden, som efterfølgende blot skylles af under vand med lidt sæbe. Selv fastbrændt fedt vaskes let af takket være teflon belægningen.

    NaN
    (0)
  • Ekstra dyb bradepande. Den ekstra dybde gør den ideel til retter som kræver mere plads. Eksempelvis lasagne, ovnbagt fisk, moussaka, simreretter og bradepande-kager.

    NaN
    (0)